MCHOSE L7 Pro ve MCHOSE G3 Ultra

Hocam şarjı 1k hz de ortalama ne kadar gidiyor? Birde iyzico kullandınızmı?
hocam geldi geleli 10 saatten fazla kullandım daha şarja takmadım.Evet iyzico ve parolapara kullanın ama bugün son gün galiba acele edin. Bir de iyzicoya girdiğiniz mail ile gaminggene girdiğiniz mail aynı olsun yoksa iyzico kampanyayı vermiyor. Benim bir siparişim öyle patladı.

Hocam geldi geleli 10 saatten fazla kullandım daha şarja takmadım. Evet İyzico ve Parolapara kullanın ama bugün son gün galiba acele edin. Bir de İyzico'ya girdiğiniz mail ile Gaming.Gen.TR'e girdiğiniz mail aynı olsun yoksa İyzico kampanyayı vermiyor. Benim bir siparişim öyle patladı.

Aslında alakası yok hocam ben birkaç arkadaşıma kendi Gaming gen hesabımdan aldım farklı İyzico hesapları ile. Acaba siz uygulamadan kampanyaya katılmayı mı unuttunuz.

Aslında alakası yok hocam ben birkaç arkadaşıma kendi Gaming gen hesabımdan aldım farklı İyzico hesapları ile. Acaba siz uygulamadan kampanyaya katılmayı mı unuttunuz.
Yok hocam satın almadan önce 2 kere kontrol ettim.Desteğe bağlandım.Mailler farklı diye öyle olmuştur diyip sıyrıldılar.

Çok iyiymiş hocam şarjı. Birşey soracağım iyzico hakkında iyzico ile odemeyı sectim odeme ekranında sadece 1 tane kampanya cıktı ama bütün kampanyalara kesinlikle katıldım. Sadece birtane olması gösterge miydi sadece yoksa hepsini kabul etmişmidir?

Kampanyaya katıldığım hakkında hiçbir bilgi yok nerden bakabilirm ona?

Çok iyiymiş hocam şarjı. Bir şey soracağım İyzico hakkında İyzico ile odemeyı sectim odeme ekranında sadece 1 tane kampanya cıktı ama bütün kampanyalara kesinlikle katıldım. Sadece bir tane olması gösterge miydi sadece yoksa hepsini kabul etmiş midir?

Kampanyaya katıldığım hakkında hiçbir bilgi yok nereden bakabilirm ona?

Uygulamada ana ekranda bayrama özel %25 vs diye bir şey çıkıyor bir de ilk ödemeye 500 onlara kampanyaya katıl a bassanız yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı