MCHOSE V9 PRO alınır mı?

Ne yaptın hocam alternatif bulabildin mi bende arıyorum.
Vallahi hala arıyorum da sanırım Mchose v9 pro'ya özel ürün Tr'de yok yurtdışında da bulamadım. Elimde Cloud 2 nin sünger pedleri var fakat onlarda yıpranmış durumda uyumluluk açısından baktım neredeyse birebir. Tr'de cloud 2 için pedler satılıyor fakat henüz kaliteli bi ürün çeşitliliği bulamadım maalesef.
Düzeltme:Şöyle iki tane farklı ürün buldum linkliyorum aliexpressten fakat ne kadar sağlıklı bilemedim.
1
2

Vallahi hala arıyorum da sanırım MCHOSE V9 Pro'ya özel ürün TR'de yok yurt dışında da bulamadım. Elimde Cloud 2'nin sünger pedleri var fakat onlarda yıpranmış durumda uyumluluk açısından baktım neredeyse birebir. TR'de Cloud 2 için pedler satılıyor fakat henüz kaliteli bir ürün çeşitliliği bulamadım maalesef.

Denedin mi peki cloud 2 pedini.

Stok bitmiş büyük ihtimal diğer renkleri alınıyor ama bana çok pahalı geldi 750 TL artı 225 TL ithalat ücreti alıyor.
Evet pahalı zaten. 1000 liraya kulaklık satılıyor :) Ama aliexpressteki gönderimin kapanmasına üzüldüm kaliteli ürünlerdi ve kafa bandı da vardı. Ek olarak mikrofon süngeri vs de vardı. Bütün hepside tam uyumlu kaliteliydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı