Mchose V9 Pro vs ATK mercury

valorantta ses kasabiliyor musunuz? fps oyunu performanslari nasil kulaklikta?
Valorant'ta test ettim, rakiplerin yerleri gayet belli fakat oyun moduna almanızı öneririm.

hocam mikrofonu oynatırken deli gibi demir sürtme sesi gelmeye başladı sizde var mı bu sorun
Yok hocam olmadı öyle bir sorun. Mikrofonu az kullandığımdan da olabilir çok oynamadım mikrofonla.

Bass konusunda şu an test ettim fena değil ama aşırı iyi de değil ben bundan önce kullandığım kulaklıklara göre tatmin etti sizi ne kadar tatmin eder bilemiyorum genel ses kalitesi olarak bu fiyatta daha iyisi vardır ama kablosuz bilemiyorum.
Ses kalitesi açısından V9 Pro mu daha iyi yoksa JBL Quantum 350 mi hocam ikisini de denemişsiniz galiba.

Ses kalitesi açısından V9 Pro mu daha iyi yoksa JBL Quantum 350 mi hocam ikisini de denemişsiniz galiba.

JBL Quantum 350 ses ve mikrofon açısından daha iyi alacaksanız 1 sorun olabilir oda sağ taraftan sanırım white noise deniyor düşük seste cızırtı gibi bir ses geliyor bu bana denk geldi sizde olmayabilir. Amazon'dan 2 kere aldığımı ve iade ettiğimi belirteyim. O ses alacaksanız size de denk geldiğinde dayanırım diyorsanız veya denk gelmezse 2kya alınabilecek bence en güzel kulaklık. Bazen 1800e düşüyor.

Hiç yıkamadım hocam ama yıkasanızda bir şey olacağını sanmıyorum ses kalitesinden genel olarak memn unum bass konusunda neye değiniliyor bilmiyorum onu sorsanızda cevaplayamam ama kötü değildi bence.
hocam machenike GX30 Pro ile arasinda kaldim. Fiyati uygun ve genel olarak aynilar cok arada kaldim ya

Hocam machenike GX30 Pro ile arasında kaldım. Fiyati uygun ve genel olarak aynilar cok arada kaldim ya.

Hocam V9 Pro'nun özellikleri daha iyi fakat çok umrunuzda olacak farklılıklar yok açıkçası görünüş açısından gx 30 Pro kesinlikle daha iyi bütçenize bağlı 2400 vs 3100'den bahsediyoruz çünkü 130 saat GX30 250 saat V9 Pro bu fark size çok fazla gelmiyorsa bence alınabilir. Ses kartından şikayet edenler olmuş bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı