Hangi çözünürlükte, kaç Hz almak istiyorsun? Alabildiğin Hz değeri ve kullandığın kablonun markası ne?
Kontrol edeceğim
Bu kablo ile 2K'da 180 Hz alındığı belirtilmiş. HDR 10 kısmını bilemiyorum. Daha fazlası için dizüstü bilgisayardaki çıkışın da sınırı olabilir. Monitörün sitesinden hangi Hz değerinde HDR 10 desteği olduğuna dair bilgi var mı?
Bunu öğrenemiyorum satın aldığım mağaza 1.4 diyor MSI kendi sitesinde bir açıklama yapmıyor. Eğer uygun değilse elimdeki laptopu babamınki ile değiştirmem gerekecek. AliEXpress üzerinden bir ucu mDP 1.4 olan kablolardan buldum onu deneyeceğim. Ha bu arada monitör üzerinden DP 1.4 kullanıldığı gözüküyor.HDR için DP 1.4 sürüm istiyor kullanıcı kılavuzunda yazdığına göre. Dizüstündeki Mini DP girişi buna uygun mu? Bir de kullanıcı kılavuzuna detaylı bakmak lazım. Bazı ayarlar birlikte çalışmayabiliyor. Örneğin, "1 MS yenileme hızı aktifken HDR açılamaz" gibi kısıtlar olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.