MEB'in tabletine Netflix yüklenir mi?

• Konuyu başlatan ReyuM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 6.159
10.1 1920X1200 Piksel çözünürlük yazıyor hocam
işlemcide UNISOC Spreadtrum T610 8 Çekirdekli bir işlemci
Zaten benim merak ettiğim şuydu ders dışında bir işlevi var mı? Özellikleri baya yüksek geldi çünkü sadece ders içinse saçma gibi geldiği için sorma ihtiyacı duydum.

Bizde beklemiyorduk okuldan aradılar bugün.
İşlemciyi ilk defa duydum.

Burada duyar kasmanın hiçbir anlamı yok. Ülkece ne durumdaysak Netflix'i olan adam tablette alacak durumda oluyor sanırım.

Sizene insanların durumlarından ve ne yaptıklarından? Sizi etkileyen bir faktör yok ortada. Adam zengin bile olsa belki de cimri ve böyle bir yola başvuruyor. Si-ze-ne. İnsanlara anlamsız karışmaktan bıkmadınız. Forumda bir de konu açılınca cevap olarak neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz tarzı yükselme yapan tipler ortaya çıktı sizene ya.

Devletin ve halkın durumum belli duyar kasmak gibi bir amacım yok, kasacak olsam giderim Twitter'da ağlarım... MEB tabletleri siz Netflix yükleyin diye dağıtmıyor ve büyük ihtimalle Root koruması ile gelecekler yani en başında etik değil. Neyse sanane demeye devam edin...

Devletin ve halkın durumum belli duyar kasmak gibi bir amacım yok, kasacak olsam giderim Twitter'da ağlarım... MEB tabletleri siz Netflix yükleyin diye dağıtmıyor ve büyük ihtimalle Root koruması ile gelecekler yani en başında etik değil. Neyse sanane demeye devam edin...
İyi okuyun diyorum gene aynı cevaplar :)
size diyorum ki MERAK ediyorum yazmışım iyi okuyun :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı