Çözüldü Mediacreation ile Windows 10 Kurarken 0x80080005-0x90016 Hatası

• Konuyu başlatan rico
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.860
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
CS:GO'da Windows 10'un saçmalığı yüzünden VAC hatası aldığım için temiz bir kurulum yapmak istedim. Bu yüzden Microsoft'un sitesinden Refresh Windows 10 seçeneğinde bulunan medya yükleme aracını indirdim. Fakat ne yaptıysam ne denediysem 0x80080005-0x90016 hatasından kurtulamıyorum. Distrubition klasöründeki bütün dosyaları sildim, Windows WS'yi sildim fakat BT'yi silemiyorum, yöneticilik izniyle ilgili şeyler saçmalıyor. PC'mde Anti Malware programı da mevcut değil. Yardımcı olabilecek var mı?

127315i7C8AF3E8BAE2D8DE.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Windows Defender'ın ayarlarıyla baya oynayıp kapatmıştım hocam. Mega'dan verdiğiniz link'i DVD'ye yazdırıp formatlamayı deneyeceğim fakat ASUS'un boot ayarlarından DVD'yi seçemedim. Varsa bildiğiniz bi rehber ya da video atabilir misiniz? Laptop'um K55VD

Neyse hocam teşekkür ediyorum verdiğin iso dosyası sayesinde Windows 10'u ekrar kurdum. Konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı