MediaMarkt 2 Yıl Kullanılmış Değişim Ürünü Sattı

odfabula

Hectopat
10, 01, 2020 tarihinde Beylikdüzü Marmara Park MediaMarkt'ten satın aldığım Beats X ürün aldıktan bir sene sonra bozuldu. Beats firması Apple garantisi dahilinde olduğundan Zorlu Apple mağazasına götürdüm. Ama yaşadıklarım karşısında şok oldum aldığım ürün 2018 yılında satılmış görünüyor. İşin garibi kutudaki kod ise satılmış ve değişim edilmiş farklı bir cihaza ait. Bunun üzerine MediaMarkt müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Beni aldığım mağazaya yönlendirdiler. Mağazaya gittim durumu anlattım. Biz gönderelim dediler, bir karışıklık olmuş dediler. Israrla Apple garantiye göndermek istememe rağmen yardımcı olmadılar. Şimdi garantiniz kabul edilmemiştir deniyor. Açıkça bana 2018 başkası tarafından satın alınmış geri yollanmış ürünü 2020 yılında tekrar satıp kendi garantilerine mecbur bırakıp garantiyi kabul etmiyorlar. 100 lira ucuz diye aldım pişman oldum. Tüketici haklarına başvurdum. Benzer bir problem yaşayan var mı? Nasıl çözeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün üzerindeki kod faturada varsa ve 2018 yılında satıldığına dair bir kanıt belgeniz varsa Tüketici haklarına sunun. Dahada yapacak bir şey yok hocam.

Ürünün üzerindeki kod faturada varsa ve 2018 yılında satıldığına dair bir kanıt belgeniz varsa Tüketici haklarına sunun. Dahada yapacak bir şey yok hocam.

Hocam ürünün üzerindeki kod 2018 yılına ait başvurdum inşAllah sonuç gelir ekstra yapacağım bir şey var mı?
Ürünümü mediamarket geri yollamıyor
Zamanında 4 ayrı mouse'u ikişer hafta kullanıp kullanıp değiştirmiştim media markt'ın öyle esneklikleri var 🤣
:D kanka apple çalışanları çok şaşırdı

10, 01, 2020 tarihinde beylikdüzü Marmara park MediaMarkt'ten satın aldığım Beats X ürün aldıktan bir sene sonra bozuldu. Beats firması Apple garantisi dahilinde olduğundan zorlu Apple mağazasına götürdüm. Ama yaşadıklarım karşısında şok oldum aldığım ürün 2018 yılında satılmış görünüyor. İşin garibi kutudaki kod ise satılmış ve değişim edilmiş farklı bir cihaza ait. Bunun üzerine MediaMarkt müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Beni aldığım mağazaya yönlendirdiler. Mağazaya gittim durumu anlattım. Biz gönderelim dediler, bir karışıklık olmuş dediler. Israrla Apple garantiye göndermek istememe rağmen yardımcı olmadılar. Şimdi garantiniz kabul edilmemiştir deniyor. Açıkça bana 2018 başkası tarafından satın alınmış geri yollanmış ürünü 2020 yılında tekrar satıp kendi garantilerine mecbur bırakıp garantiyi kabul etmiyorlar. 100 lira ucuz diye aldım pişman oldum. Tüketici haklarına başvurdum. Benzer bir problem yaşayan var mı? Nasıl çözeceğim?

THH'ye başvur ve bekle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı