MediaMarkt Razer BlackShark V2 değişimi yapılır mı?

Hocam mağazadan teslim ederseniz yukarıda bahsettiğim gibi oluyor. Siz garantiye vermişsiniz ama 14 günü geçmiş sanırım o yüzden garantiye vermişsiniz. Arkadaşta 14 günü geçmediyse bu bahsettiğiniz işlemlere gerek kalmaz zaten.

14'ü geçmemişti 9 Nisanda aldım 11 Nisanda garantiye yolladım ürünü.

Bende kafayı yemek üzereyim kulaklık arızalı mı yoksa benim kulağımda mı sorun var çözemiyorum psikolojik olarak artık sağ daha fazla duruyor gibi hissediyorum. Yok mu bunun net olarak öğrenmenin çözümü.

Bende kafayı yemek üzereyim kulaklık arızalı mı yoksa benim kulağımda mı sorun var çözemiyorum psikolojik olarak artık sağ daha fazla duruyor gibi hissediyorum. Yok mu bunun net olarak öğrenmenin çözümü.
Hocam ses ayarlarına gidip kayıttan yürüt kısmına girin. Kendi kulaklığınız adını bulun ve sağ tıklayıp özellikler kısmına girin. Oradan düzeyler kısmına girin ordanda denge kısmına tıklayın sağ sol seçenekleri çıkacak ikisini de 100'e çekin. Belki çözer sorununuzu.

Hocam ses ayarlarına gidip kayıttan yürüt kısmına girin. Kendi kulaklığınız adını bulun ve sağ tıklayıp özellikler kısmına girin. Oradan düzeyler kısmına girin oradanda denge kısmına tıklayın sağ sol seçenekleri çıkacak ikisini de 100'e çekin. Belki çözer sorununuzu.

Mediamarkta götüreceğim yarın kutuda yırtılma var diye arızalı ürünü almama gibi bir şey yapmazlar değil mi?

Ürün arızalı olduğu için servise yönlendirecekler direk iade edip paranızı alamazsınız. Koşulsuz şartsız iade alan sadece Amazon var.

Biliyorum iade veya değişim raporu diye bir şey çıkıyor olması lazım değil mi? O rapordan sonra işlemlerimi yapabiliyorum benim de sorum o işte o raporun çıkmasında iade etmemde kutunun yırtık olması durumu zorlaştırır mı?

Mediamarkta götüreceğim yarın kutuda yırtılma var diye arızalı ürünü almama gibi bir şey yapmazlar değil mi?
Hocam arızalı ürünü tabi ki alıcaklar. DOA kapsamında bu süreç çok daha rahat olacak zaten. Ama ürün dediğim gibi servis kontrolüne girecek. 14 günlük anında iadeyi yapamıyorsunuz çünkü ürünü internetten alsanız bile mağaza çıkışlı gönderdikleri için ürünün mağazadan servise gitmesi gerekiyor. Bu süreçte de dediğiniz arıza eğer gerçekten varsa ve servis bu arızayı onaylarsa tabi ki iade veya değişim hakkınız var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı