MediaMarkt'tan PS4 Slim alınır mı?

Osmanefe58

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
MediaMarkt'ta PS4 Slim 12.000 TL 2yıl resmi Bilkom garantili. 1080p TV var. PS5 resmi garantili 36000 lira, God of War, uncarted, Last of Us gibi oyunları oynayacağım sizce alınır mı? Bütçem 13500 bir de yanına God of War: Ragnarok alacağım kutulu.

MediaMarkt'ta PS4 Slim 12.000 TL 2yıl resmi Bilkom garantili. 1080p TV var. PS5 resmi garantili 36000 lira, God of War, uncarted, Last of Us gibi oyunları oynayacağım sizce alınır mı? Bütçem 13500 bir de yanına God of War: Ragnarok alacağım kutulu.
2. Ele yönelin.

2.elde 7216b PS4 Pro alabilirim ama içime sinmiyor fan sesi problemini PS4 fat kasada çektim.
PS 4 sıfır alınmaz bu devirde. Özel oyunları oynamak istemeseniz Series S'e yönlendirirdim fakat özel oyun oynamak istiyorsunuz. Bu yüzden 2. Ele yönelmek en mantıklısı sizin için. PS 4 Pro'ya da gerek yok, paranız cebinizde kalsın.

PlayStation, Xbox gibi ürünler siz üzerine su dökmedikçe, düşürmedikçe bozulmaz. Bu dediklerimin olduğunu varsayarsak zaten garanti dışına çıkıyor. Sahibinden'de sıfırdan kapalı kutu PS5'ler 18 bine satılıyor. Bir tane onlardan alın daha iyi.

Fan sesi her cihazda olan birşey, ben kendime ps4 slim aldığım zaman cihazdan gram ses gelmiyordu. Acaba fanı çalışıyormu diye üst kapağı çıkartıp kontrol etmiştim, aradan 1 sene geçtikten sonra fan sesi duyulabilir hale gelmişti. Bu içinde fan olan her cihaz için geçerli.

Ps4 yerine Cd'siz PS5 alın bence, PS5 Pro modeli çıktığından bir çok kişi elindeki cihazları satmaya başladı. Tabi takdir sizin ama uyumluluk açısından PS5 hemen hemen bütün PS4 oyunlarını oynatabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı