MediaTek Wi-Fi 6 MT7921 Wireless LAN kartı çalışmıyor

Deneyeceğim bakalım bir çok sürücü denedim bakalım olacak mı
 
Deneyeceğim bakalım bir çok sürücü denedim bakalım olacak mı
Ben denedim; 1 haftadır bayağı azaldı ama yine de aslında arada bu wifi gitme sorunu ile karşılaşabiliyordum. Bende, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, laptopun içini açıp bataryanın bağlantısını söktüm. Bir de, batarya yokken, 10 dakika falan laptop açık tuttum; sonra yeniden bataryayı bağladım. Bugün, o sorundan da kurtuldum sanırım; bir çeşit enerji ile ilgili bir sorun ama şimdilik düzeldi gibi. Eğer sürücülerde yetersiz gelirse, bu dediğimi deneyebilirsiniz.
 
Benim de aynı şekilde oldu artık eskisi kadar hata vermiyor ancak arada yine de veriyor, bir iki hafta sonra yazabilir misiniz durum nedir hata geçti mi öğrenmek adına
 
Benim de aynı şekilde oldu artık eskisi kadar hata vermiyor ancak arada yine de veriyor, bir iki hafta sonra yazabilir misiniz durum nedir hata geçti mi öğrenmek adına.

Şu an diyebileceğim şey yani çok çok az oluyor yaptığımdan beri 1 defa oldu onda da yeniden baştınca düzeldi şimdilik iyi gidiyor bir sorun olduğu takdirde geri dönüp bilgilendiririm hocam.
 
Arkadaşlar merhaba Wi-Fi kesilmesi sorununu yaşıyorumda sizin yaşadığınız gibi konu sahibiyle aynı sorunu ASUS TUF Gaming F15 kullanıyorum artık gına geldi kesilmesinden bıktım komple gidiyor Wi-Fi 3-4 kere yeniden başlatmadanda gelmiyor bıktım artık internet kablosu çeksem sorun düzelir mi?
 

Kablo ile düzelebilir ama ondan önce Wi-Fi kartını değiştirme seçeneğini de düşün derim. Bir de yine sor tanıdığın birine belki yanlış biliyorumdur.
 
Kablo ile düzelebilir ama ondan önce Wi-Fi kartını değiştirme seçeneğini de düşün derim. Bir de yine sor tanıdığın birine belki yanlış biliyorumdur.

Ya eğer internet kablosu ile %100 düzeliyorsa ve kesilme olmazsa internet kablosuna geçeceğim ne oluyorsa olsun artık o Wi-Fi kartınada
 
Deneyeceğim bakalım bir çok sürücü denedim bakalım olacak mı
Benim de aynı şekilde Asus TUF Gaming F15 bende de bu sorun vardı insanı kanser ediyordu. Alıntıladığım sürümü yükledim sorun kesildi bir süre sonra artık hiç olmuyor. Siz de bir deneyin bakalım belki düzelir.
 

Laptop garantide hocam artık çok geç
 

Merhaba batarya ile anakart bağlantısını kestikten sonra şarj aleti takılıyken mi 15 sn basılı tutacağız? Bir de bilgisayara format atıp tüm driverları baştan kurdum bir gidiyor bir geliyor. 2. SSD koyduktan sonra bu durum sıklaştı diyebilirim ne yapmam gerekiyor tam olarak anlatır mısın rica etsem.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…