Medreseye gidilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelecekte ne olmak istiyorsun ilk önce bunu düşün. Mesela oyun yapımcısı olacaksan ne işine yarayabilir ki?

Arapfobik insanlar olabilir şunu söylemeliyim şuan günümüzde fobikliği yapılan Araplar hepsi Gazali tabanlıdır. Gerçekten İslami kültür olarak yayanlar ateisttir ve amaçları ticarettir. Gerçek müslüman sarayda içki içer eğlenir. Bu müslüman tarzının değişim sebebi nihilistlerdir. günümüzde müslümanlar hepsi Gazali tabanlıdır.Hazreti Muhammed bile ticaret adamı olduğunu bilmekteyiz ve ateistler hazreti Muhammed'e attığı iftiralar göz önüne alınmalıdır. yani günümüzde ki Müslüman ile geçmişte ki Gazali öncesi relaks takılabilen müslüman arasında dağlar kadar fark vardır. Dolayısıyla golden age harbiden golden age.

Alkollü damıtma işi ilk önce İslam'ın altın çağında bulundu deyip buradan noktayı koyarım.

Sonuç olarak Kötü birisi olmak istiyorsan medrese eğitimi almalısın.
Vizyonsuzlukta son noktaya varmışsın belli. Arapça ne işime yarayacak benim?

Oyun yapımcısı, standart bir imamdan daha fazla maaş ve deneyim kazanacak, ki bu mesleği imam gibi bir meslek ile karşılaştırmak bile rahatsız ediyor.

Diğeri zeka isterken, diğeri neredeyse hiçbir şey istemiyor.
 
Bu sene 9. sınıftan 10'a geçeceğim. Ailem medreseye git diyor. 10 günlük bir kamp olacakmış. Liseyi açıktan okursun orada da Kur'an ve ilim öğretirler diyorlar. Hiç giden var mı ve gitmeli miyim?
Kur'an öğrenmek istiyorsan git.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı