Megane 2, Linea veya Accent Era ?

Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    43
200.000 de bir araç bir kaç el değiştirmiş olabilir ve turbonun nasıl kullandığı hakkında pek bilginiz olmaz zaten türkiyede en temiz petrolün bile kurum oranı avrupa standartlarının on katı iken araba dizel olunca km si düşük olması insanı rahatlatıyor

200.000 de bir araç bir kaç el değiştirmiş olabilir ve turbonun nasıl kullandığı hakkında pek bilginiz olmaz zaten türkiyede en temiz petrolün bile kurum oranı avrupa standartlarının on katı iken araba dizel olunca km si düşük olması insanı rahatlatıyor

Evet doğru düşük kilometre iyidir ama bu bütçeyle nasıl kilometresi düşük araç bulunabilir ki ?

Heralde 1.6 115 Hp Megane kullanmadın sen. Meganın seriliğini , atikliğini mi kötülüyorsun şimdi sen ?

Kardeşim hızlı olsun kat kat daha uzun ömürlü olsın , seri olsun dersen benzinli Megane al. Ancak az daha yavaş olsun ama az yaksın dersen 105 Hp'lik 6 ileri vites olan meganelardan al. 80 Hp'liklerin çekişi düşüktür. Aşırı derecede düşük değil ama düşük. 100 yada 105 Hplik dizel almanızı öneririm. Ancak 100000 km yi aşmamış olsun. Benzinlide km önemli değil. Motorları çok uzun ömürlüdür. Eğer az yaksın, seri atik olsun derseniz 1.6 benzinli ve LPG'li Megane alınız.Kesinlikle öneriyorum eski arabamızdı.
Güldürdün beni 1.6 atmosferik motorla nereye atiklikten bahsediyosun :D Bende Connect 110'luk var affetmez saplar Hayatında Roll yapmadığın belli biz işin içindeyiz. Era 2.eli sağlam ve az yakan bir arabadır.

Megane 2 1,5 dci 2007-2009 arasında kullandım. Diğer araçları bilmiyorum ama yakıt ekonomisi çok iyiydi. Uzun yolculuklarda 100km de 3,5 lt gibi bir ortalaması vardı. Bazen taksiyle bir yerlere gittiğim zaman Accent Era denk geliyor biniyorum hiç kullanmadım ama gerek iç mekan gerek yolculuk sırasında ses, sarsıntı ve tasarım Megane'ı düşününce kıyaslanmayacak derecede kötü. Eğer temizi bulunursa kesinlikle tercih edilmeli.

Megane 2 1,5 dci 2007-2009 arasında kullandım. Diğer araçları bilmiyorum ama yakıt ekonomisi çok iyiydi. Uzun yolculuklarda 100km de 3,5 lt gibi bir ortalaması vardı. Bazen taksiyle bir yerlere gittiğim zaman Accent Era denk geliyor biniyorum hiç kullanmadım ama gerek iç mekan gerek yolculuk sırasında ses, sarsıntı ve tasarım Megane'ı düşününce kıyaslanmayacak derecede kötü. Eğer temizi bulunursa kesinlikle tercih edilmeli.

3.5 litre mi eminmisiniz o kadar düşük değerleri sedan sınıfında yakalayacak araç yok diye biliyorum. 20 ile falan mı gittiniz yoksa. :D

3.5 litre mi eminmisiniz o kadar düşük değerleri sedan sınıfında yakalayacak araç yok diye biliyorum. 20 ile falan mı gittiniz yoksa. :D

Aracı 2 yıl kullandım ve belirttim uzun yolda 3,5 litre diye hız olarak 90-110 km aralığında . Anlaşılan bu konularda tecrübesizsiniz. 20km hızda seyrederseniz yakıt tüketimi ummadığınız kadar artacaktır. :)

Aracı 2 yıl kullandım ve belirttim uzun yolda 3,5 litre diye hız olarak 90-110 km aralığında . Anlaşılan bu konularda tecrübesizsiniz. 20km hızda seyrederseniz yakıt tüketimi ummadığınız kadar artacaktır. :)
Adana-İskenderun otobanında 90 sabit hızla bende 3.5 litreyi gördüm Megane 1.5 dci ile.

Güzel değerler ne diyeyim uzun sürdü bu konu umarım araç alacak arkadaş memnun kalır ne aldığının önemi yok önemli olan memnun kalması. Ayrıca birbirimizi de bilgilendirmiş olduk herkese teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı