Mege bilgisayar güvenilir mi?

friskybith

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
KASA: Lian Li O11 Vision

İŞLEMCİ: Ryzen 7 7800X3D

SSD: Kingston KC30001TB +SAMSUNG 980 PRO 1TB

RAM: CORSAİR VENGEANCE 2*16 6000MHZ

GÜÇ KAYNAĞI: MSI MPG A1000G

EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX 4080 16GB

SIVI SOGUTMA: ASUS ROG RYUJİN III ARGB

ANAKART: ROG STRİX X670E-E GAMİNG

MONİTÖR: ROG STRİX OLED XG27AQDMG

MOUSE: ROG PUGİO 2

KLAVYE: ASUS ROG CLAYMORE II

MOUSEPAD: STEELSERİES XL RGB
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar sıfır değil, gidip test edip alın alacaksanız da, CrystalDiskInfo FurMark vs yapıp alın garanti konusunda da resmi belge isteyin.

Bilgisayar sıfır değil, gidip test edip alın alacaksanız da, CrystalDiskInfo FurMark vs yapıp alın garanti konusunda da resmi belge isteyin.
Hocam aradim konustum faturasi şirket adina kesiliymis baska fatura kesilirse kdv eklenir falan dedi gelip inceleyebilirsiniz dediler ayrıca. Benim derdim garanti olayı nasil acaba. Ayrica bu cihazlari nerden aliyolar da bu kadar uyguna veriyolar?

Hocam aradim konustum faturasi şirket adina kesiliymis baska fatura kesilirse KDV eklenir falan dedi gelip inceleyebilirsiniz dediler ayrıca. Benim derdim garanti olayı nasıl acaba? Ayrica bu cihazlari nereden aliyorlar da bu kadar uyguna veriyorlar?

Dediğim gibi testleri yaparsanız bir nebze alınabilirliliği var mı anlayabilirsiniz nereden aldıklarını nasıl temin ettiklerini söyleyeceğini sanmıyorum ama kutusu varsa faturası üstünde olabilir oradan bakarsınız.

Dediğim gibi testleri yaparsanız bir nebze alınabilirliliği var mı anlayabilirsiniz nereden aldıklarını nasıl temin ettiklerini söyleyeceğini sanmıyorum ama kutusu varsa faturası üstünde olabilir oradan bakarsınız.
Tamamdir hocam teşekkürler. Gidip incelerim artik o sekilde yaparim birkac magaza var bu sekilde istanbulda fiyatlar benzer hepsinin.

Merhabalar Mege bilgisayar sistemleri Yetkilisi Ferhat ben,

Mağaza bilgilerimiz ilan açıklama kısmında ve numaramız üzerinden bizimle ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Ürün kontrol ve testlerini yapmanız adına ofisimizde size bu olanağı sağlamaktayız.

Güzel alışverişler dileriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı