Meizu MX4 Alınır mı ?

Siz yine de Zenfone 2 ülkeye geldiği gibi almayın. Başkaları aldıktan sonra ve ya cihaz detaylı olarak incelendikten sonra alın. Bu fiyata bu özellikler beni korkuttu açıkçası...
Uzun süreli kullanımla (en az 1 hafta) yapılan bir detaylı inceleme gerekli tabi ki. Ama fuar standlarındaki ön incelemelerinde pek fire vermedi, herkesi ümitlendiren de bu. Göreceğiz bakalım.

Merhaba yeni telefon alma arifesindeyim bu telefonun tasarımı,teması ve işlemcisi vs. hoşuma gitti GM discovery serisine bakıyordum herkes karşı çıktı almak istemedim. Telefona taksit olmadığı için bütçem kısıtlı 1000 TL bütçem var, bu telefonda 1000 TL'den 1,100 TL'ye yükselmiş Türkçe dil desteği var ama çince karakterleri görmekten korkuyorum. Zenfone 2'yi beklemeli miyim yoksa bunu alıp kullanmalı mıyım ? kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını esirgemesinler düşüncelerinizi bekliyorum.
Al gitsin zararlı olan değer 2Watt/kg tehlike yok .
Sen ayarlamadıkça Çince olmaz ilk açışta dil seçimini sen yapıyorsun.

Asus' un bilgisayar endüstrisindeki bağlantıları sağlam, fiyatı bence sürpriz değil. Mobil cihazlarda halihazırda kullanılan bazı "tedbirler" var fiyat kırmak için. Basit kırpmalardan öteye gideceğini sanmam. Zenfone 5' teki başarısından sonra, şu anki ortaklıklarıyla, bir çürük yumurtaya ihtimal dahi vermiyorum. Tasarım konusunda her marka birbirinden bir şeyler alıyor. Ufak tefek şeylerde sınırlayıcı olmamak lazım. Krizdeki otomotiv endüstrisinde firmalar, birlikte çalışarak hayatta kaldılar. Küresel piyasada rakip ilişkisi tek başına yetmiyor artık, bilgi paylaşımı ve gereğinde işbirliği lazım. Ama böyle çalışma stratejileri sonucunda ürünlerde farklılıklar azalmaya başladı, bu ürünlerin yerini birbirine benzeyen daha kaliteli ürünler aldı. Tasarımcıların ısrarıyla var, şu anki farklılıklar da. Şimdi de altın sarısı çıktı başımıza Apple, Asus, Samsung üçlüsü sayesinde, ürünün sattığını gören atlıyor aynı fikre, beyaz, siyah ve gri olmasa ne yapardık bilemiyorum :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı