Mekanik Klavye İzolasyon ve Yağlama

Hocam bende kemove snowfox 61 almayı düşünüyorum sen klavyeden memnun musun?
Cok memnunum gozum gibi bakiyorum oyle diyim 😀
1612639897973.png
 
Hocam bende kemove snowfox 61 almayı düşünüyorum sen klavyeden memnun musun?
Cok memnunum gozum gibi bakiyorum oyle diyim 😀
Çok güzel duruyor. 😍

En sağ, en sol ve en alttaki tuşları siyah keycapler ile değiştirmeyi düşünüyorum, nasıl olur sence?
Siyah ince cercevesiyle baya iyi durur. Ben su pastel rengi renklilerden almak istiyorum ama pudding kep cap de alabilirim artik fiyat belirleyici olucak 🥲
Screenshot_28.png
 
Merhaba,

Aynı şekilde bende Apex 7'deki metal, spring sesini kesmek için lubing yapmak istiyorum. Desoldering yapmadan uygulayacağım mecbur, çıkan Switch'lerden değil sökemem lehimleri de. Silicone lubricant veya birkaç yerden gördüğüm aşağıda linkteki sıvı gres sprey uygun olur mu acaba?


Sıvı gres spreyler herhalde elektronik devrelerde bir hasara yol açmıyor okuduğum kadarıyla. YouTube da uygulayıp sorun yaşamayan birine de denk geldim, ne kadar doğru ve uzun kullanım sonucunda ne doğdu acaba bilemiyoruz tabii ki. Spray lubing konusunda tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim. Belirttiğim klavye için desoldering yapmadan acaba en iyi ne şekilde lubing işlemi yapabilirim? Apex 7 klavyemde S, k ve birkaç tuşta 2 günlük klavye olmasına rağmen yay sesi biraz fazla. Klavye genelinde ise ping durumu mevcut. Hızlı yazdığınızda tuşların geri sekmesi ile yayın bir çınlama oluyor klavyede metal tabla yüzünden. Amazon'dan aldım ürünü, Apex 5'te böyle bir sorun yaşamadım Blue Switch çok sesli olduğundan iade ettim. Sonra Apex 7 aldım buna benzer ses farkedince iade edip tekrar Apex 7 sipariş verdim bu üründe de aynı ses ve bazı tuşlarda bu durum fazla şekilde var. Genel olarak hazır satılan, mekanik tablalı klavyelerde klasik bir durum anladığım kadarıyla. Acaba hiç uğraşmadan iade ederek sorunsuz bir model var ise böyle mi çözüm yoluna gitmem daha doğru olur? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.
 

Geri
Yukarı