Elektronik Mekanik klavye, mouse ve mouse pad set 679 TL

@watnelas Dierya DK61SE zamlanmadan önce gayet F/P bir üründü.
Ancak bugün ona 950 lira vereceğime Redragon marka klavye alırım.
Veya indirim bekleyip daha iyi markaların bu fiyatlara düşmesini de bekleyebilirim.

Dierya DK61SE değil de DK61E'de hot swap yazıyor. Eğer bu doğruysa DK61E modelini alırdım 100 lira fazla vererek.

Veya indirim bekleyip daha iyi markaların bu fiyatlara düşmesini de bekleyebilirim.

Dierya DK61SE değil de DK61E'de hot swap yazıyor. Eğer bu doğruysa DK61E modelini alırdım 100 lira fazla vererek.
T60 alınır mı?

Dierya DK61SE değil de DK61E'de hot swap yazıyor. Eğer bu doğruysa DK61e modelini alırdım 100 lira fazla vererek.

Evet maalesef zamlanmış bende yeni fark ettim fakat bütçem o kadar çıkamaz maksimum 700 TL verebilirim.

T60 alınır mı?

Bundan mı bahsediyorsun? Dierya T60 bulamadım. Yoksa Sarftech T60 mı?

Sarftech markasını bilmiyorum. Forumda Ziyou Lang'ın aynısı olduğunu söyleyenler olmuş ki Amazon'da daha pahalı. N11'de aylık %10 kupon veya öğrenci 40 lira kuponunu falan kullanıp üstüne Nays falan eklersen 450-460 liraya alabilirsin. Forumdaki kullanıcıların yorumları iyi yöndeyse kırmızı switch olduğundan dolayı Sarftech T60 da alınabilir bence.

Bundan mı bahsediyorsun? Dierya T60 bulamadım. Yoksa Sarftech T60 mı?

Sarftech markasını bilmiyorum. Forumda Ziyou Lang'ın aynısı olduğunu söyleyenler olmuş ki Amazon'da daha pahalı. N11'de aylık %10 kupon veya öğrenci 40 lira kuponunu falan kullanıp üstüne Nays falan eklersen 450-460 liraya alabilirsin. Forumdaki kullanıcıların yorumları iyi yöndeyse kırmızı switch olduğundan dolayı Sarftech T60 da alınabilir bence.
amazon.com.tr Bunu düşünüyorum. Türk sitelerin de RGB yerine Rainbow geliyor diye şikayetler gördüm.

F/P Önerebileceğin klavye var mı?

Ben senin T60 demen üzerine bu klavyeyi buldum yanlışlıkla. Dediğim gibi kod, Nays vs. derken 450 liraya düşer. Ziyou Lang marka klavyeye etiket basıp satıyorlarmış forumda yazdığına göre.
Ziyou Lang da Amazon'da bundan daha pahalıya satılıyor. Buna bakılabilir.

Ben senin T60 demen üzerine bu klavyeyi buldum yanlışlıkla. Dediğim gibi kod, Nays vs. derken 450 liraya düşer. Ziyou Lang marka klavyeye etiket basıp satıyorlarmış forumda yazdığına göre.
Ziyou Lang da Amazon'da bundan daha pahalıya satılıyor. Buna bakılabilir.
Peki teşekkürler. Satıcıya soracağım RGB mi gönderiyorsunuz diye, öyleyse satın alırım dediklerinizi uygulayarak. Tekrardan teşekkürler, iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı