Mekanik klavye önerisi

Multimedya tuşlarının bulunması, bilek desteği, değiştirebilir W, A, S, D tuşları gibi özellikler biraz daha Corsair'a yönlenmemi sağladı. Mouse olarakda Corsai Glaive RGB aldım tam uyumlu olsunlar. :utanç:
Şimdiden hayırlı olsun imrendiren bir setup olacak gibi :)

Bilek desteğine 200 lira vermezdim açıkçası. Aynısı 20 liraya alınabiliyor çünkü. Multimedya tuşu olarak da MasterKeys Pro L'in ayrı tuşları yok ama kullanışlı kısayolları var. Onu da bir artı saymazdım ben. Yine de sizin kararınız.

Şimdiden hayırlı olsun imrendiren bir setup olacak gibi :)
Bloody kullandıkdan sonra benide çağ atlattıracak sanırım bu set. :D

Bilek desteğine 200 lira vermezdim açıkçası. Aynısı 20 liraya alınabiliyor çünkü. Multimedya tuşu olarak da MasterKeys Pro L'in ayrı tuşları yok ama kullanışlı kısayolları var. Onu da bir artı saymazdım ben. Yine de sizin kararınız.
Dediklerinizde haksız sayılmazsınız ama ekstra bilek desteği almak klavye bütünlüğü açısından biraz kötü duracaktır bence. Biraz şekil görüntü hastalığı var bende :) . Corsair görüntü açısından biraz daha hoşuma gitti. Birde o keycaps değiştirme olayıda önemli benim için.

Masterkeys MK750'yi beklemeni öneririm. Keycap'leri bunda da değiştirebilirsiniz MX uyumlu olanlarla.
Fiyat olarak $190 bekleniyor ki şu anki kurla bize orijinal fiyatıyla gelişi 750₺ olacaktır. Umarım daha aşağıda gelebilir ama pek mümkün gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat olarak $190 bekleniyor ki şu anki kurla bize orijinal fiyatıyla gelişi 750₺ olacaktır. Umarım daha aşağıda gelebilir ama pek mümkün gözükmüyor.
Bize 650TL civarı gelebilir. Cooler Master ürünleri Türkiye'de kura göre daha ucuz olabiliyor. Örnek olarak Masterkeys Pro L RGB ve Mastermouse Pro L'yi gösterbilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı