Mekanik klavye önerisi

Sosyalde bile yardımcı olacak bir firma hesabı var. Harika :)

Evet, @Nazım Paşa 'nın dediği gibi ekstra bilek desteği alınabilir fakat görüntü hastalığınız var ise ona bir şey diyemem. Bilgisayarı öğrendim öğrenmeli bilek desteği kullanmadım. Açıkçası bileğimi plastik bir parçanın üzerine koymak ne kadar rahat hissettirir bilemem.

Herkes gibi sesi çok olsun dememişsin. Bu yüzden almadan önce Vatan Bilgisayar veya Media Markt'taki açıkta bulunan klavyeleri denemelisin.

Sosyalde bile yardımcı olacak bir firma hesabı var. Harika :)

Evet, @Nazım Paşa 'nın dediği gibi ekstra bilek desteği alınabilir fakat görüntü hastalığınız var ise ona bir şey diyemem. Bilgisayarı öğrendim öğrenmeli bilek desteği kullanmadım. Açıkçası bileğimi plastik bir parçanın üzerine koymak ne kadar rahat hissettirir bilemem.

Herkes gibi sesi çok olsun dememişsin. Bu yüzden almadan önce Vatan Bilgisayar veya Media Markt'taki açıkta bulunan klavyeleri denemelisin.
Bilek desteğinin uzun oyun seanslarında gercekten çok işe yaradığını test ettim. Hep destekle kullandığım için desteksiz çok zorlanırım diye tahmin ediyorum.

Klavye elime ulaştığından beri iyice test etme imkanım oldu. Gerçekten inanılmaz. Fiyat yüksek ama karşılığını fazlasıyla veriyor. Bütçe sıkıntısı olmayan arkadaşlara benimde önerim K70 Lux RGB olacak. :)

Klavye elime ulaştığından beri iyice test etme imkanım oldu. Gerçekten inanılmaz. Fiyat yüksek ama karşılığını fazlasıyla veriyor. Bütçe sıkıntısı olmayan arkadaşlara benimde önerim K70 Lux RGB olacak. :)
İyi günlerde kullanın, tekrardan hayırlı olsun :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı