Mekanik klavye satıp membran klavye alınır mı?

Emir İlhan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda SteelSeries'in mekanik bir klavyesini kullanıyorum. Bilgisayarda LoL, GTAV, Valorant gibi oyunlar oynuyorum ve bazı yazı, proje ödevlerimi yapıyorum. (genellikle LoL oynuyorum oyun olarak). Şu anda klavyenin fiyatı 1800 lirayı aşkın ve bunu satıp daha ucuz klasik bir klavye almak istiyorum. Logitech MK220 ve Logitech MK470 gibi. Performansım düşer mi, zorlanır mıyım veya sıkıntı çeker miyim? Eğer kullanıcıları veya tecrübelisi olan varsa fikrini almak isterim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden böyle bir şey yapasınız?

Tepki süresi gibi şeylerden yana soruyorsan bu soruyu, aradaki farkı hissetmezsin bile. Önceden klavyeler mekanikti zaten. Sonra membrana döndü. Sonra tekrar mekanik klavyeler peydah oldu. Neymiş çok hızlıymış, üf üfmüş oyunlarda.

Tamamen pazarlama ürünü. LAN üzerinden oyun oynayan, turnuvalara katılanlara faydası belki olur ama onliner dediğimiz sınıfa hiçbir faydası olmayan bir ürün mekanik klavye.

Uzun lafın kısası, hangisiyle rahat ediyorsan onunla devam et.

Not: 10 senedir aynı klavyeyi kullananspor

Mekanik klavye pazarlama taktiği değil bunu bir kenara yazın ilk önce. Şahsen LoL oynayan ve mekanik klavye kullanan biri olarak söylüyorum, membran klavyede LoL'daki performansın çok etkileniyor. Eğer çok oyuncu değilsen yazı yazmak için yumuşak bir klavye bak. Genelde işte Logitech kullanan çok arkadaşım var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı