Bütçe?Herkese merhaba, yeni bir klavye almak istiyorum fakat fiyat olarak sorun yaşıyorum. RGB'li bir mekanik almak isterdim fakat fiyatlar malum pahalı oluyor sizce RGB'siz mekanik almak mı daha mantıklı yoksa RGB'li membran almak mı?
Herkese merhaba, yeni bir klavye almak istiyorum fakat fiyat olarak sorun yaşıyorum. RGB'li bir mekanik almak isterdim fakat fiyatlar malum pahalı oluyor sizce RGB'siz mekanik almak mı daha mantıklı yoksa RGB'li membran almak mı?
RGB'li membran alırsanız bile uzun süre dayanmaz maalesef ki bu acı gerçek size tavsiyem RGB'siz olup mekanik olması ve verdiğiniz paranın değerini almanız yönünde olacaktır.
Bütçe diye sormuşum emoji atmışsın. Yeni almak istemiş ve belki de piyasayı bilmiyor. RGB'li mekanik var belki. Uzun süre dayanmaz mekanik al demişsin çıkan Switch de giriş seviye Outemu falan herhalde.RGB'li membran alırsanız bile uzun süre dayanmaz maalesef ki bu acı gerçek size tavsiyem RGB'siz olup mekanik olması ve verdiğiniz paranın değerini almanız yönünde olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.