Mekanikten membrana geçilir mi?

Arkadaş doğru söylüyor zamanında 50 TL'ye aldığımız klavyedeki aynı sistem sadece görüntü farklı o zaman git 50 TL'lik alabilirsin.

Vallahi sistem iyi ekipman cırt mouse 10 yıllık Logitech M90 klavye bilgisayarı aldığım zaman aldım 2 ay oldu 70 liraya almıştım su falan döküldü hiçbir şey olmuyor.
 
Görüntü önemli değil derken o civarda aşağıya indirmemiştim çıtayı, kalitesiz ürün istesem Rampage alırım 100 liraya onu kullanırım sonuçta.

Ornata kullanan arkadaşıma gittiğimde aynı kaliteyi vermişti kullandığımda. İmkanın varsa biraz daha biriktir mekanik bir şey al membranın yüzüne bakmazsın ben membranı en son 2014-2015te kullanıyodum sen düşün.
 
Evet Rampage iyi fakat çok kısa ömürlü ürünleri var 1 ürün hariç hepsi 1 yılı geçmeden bozuldu, bozulmayan üründe zaten KB-R04, Gamepower Overlord alana kadar 4 yıl kullandım emektarı ki hala abim kullanmaya devam ediyor kendisini.

Her markanın sıkıntılı ürünü olabiliyor illaki. Her zamanda pahalı olan iyidir mantığı bile doğru işlemeyebiliyor. BİM'in dost yoğurdu yörüksütünkinden iyi olabiliyor veya dünya markası Samsung'un ürettiği Note 7 patlayabiliyor, Athlon'un ısınma sorunlarıyla adı çıkan AMD'nin yeni işlemcileri Intel'den daha serin çalışabiliyor. Genellikle tutulan modelleri tercih etmek lazım. Gönül isterdi ki fiyatlar uygun olsun hepimiz Razer, Logitech, SteelSeries alalım ama güç yetmeyince maelesef daha F/P odaklı ürünleri almaya mecbur kalıyoruz. Şahsen ben yaklaşık 4 yıl olacak Rampage SMX-R5 mouse kullanıyorum hala. Bu güne kadar tık demedi sadece sanırım biraz RGB ışıklandırması eskiye göre az ışık veriyor ama olsun o kadar. Arkadaş kulaklık alacağım ne alsam deyince fiyatlara baktım çok uçmuştu fiyatlar mecburen ona da Rampage aldık. Aynı fiyata 2 farklı model vardı birinin yorumları çok kötüyken diğerininki iyiydi. 4 aydir kullanıyor her akşam oyuna giriyoruz sanki yanımda konuşuyor gibi mikrofon kalitesi var. Öylesine baktığım 1000TL'nin üzerindeki Corsair SteelSeries kulaklıkların bazılarının yorumlarında sesim karşıya az gidiyor duymaları icin mikrofonu ağzıma sokuyorum diyenler vardı mesela. Şu an forumda çok bilindik bir markanın 1500 TL'lik bir modelini aratsan lanet olsun böyle klavyeye, kulakliga 3 ayda bozuldu kablosu koptu tuşu yerinden çıktı mikrofonu kötü diye yorumlar çıkacaktır illaki. 🙂
 
Ornata kullanan arkadaşıma gittiğimde aynı kaliteyi vermişti kullandığımda. İmkanın varsa biraz daha biriktir mekanik bir şey al membranın yüzüne bakmazsın ben membranı en son 2014-2015'te kullanıyordum sen düşün.

Mekanik klavyede 1000 altı iyi klavye yok 1000EDE furylevel Y1 var fakat 1000 lira bir klavyeye vereceğime RAM alırım düşüncesindeyim.
 
Hocam önüne gelen markayı kötülersen tabii olmaz hayatında 1 kere bile denemeden gelip o kötü bu kötü diyosun.

Gamepower markasının 2 ürününü aldım bozuk çıktı ben nasıl güveneyim bu firmaya? Rampage kullanırken yılda bir mouse değiştiriyordum, kulaklık alınca 2.ayını dolduramadan bozuluyordu nasıl güveneyim bu firmaya? Ben SteelSeries'e bile güvenmiyorum 3 üründen 2'si bozuk 1I mouse pad olduğundan dolayı.
 
Hocam önüne gelen markayı kötülersen tabi olmaz hayatında 1 kere bile denemeden gelip o kötü bu kötü diyosun.
Steelseriesde kullandım razerda rampagede gamepowerda sana yemin ediyorum hepsi işini görüyor he noluyo ulan diyosun artık sıktı bi segment üstüne geçiyim diyosun işlevleri yine aynı.
 
Steelseriesde kullandım razerda rampagede gamepowerda sana yemin ediyorum hepsi işini görüyor he noluyo ulan diyosun artık sıktı bi segment üstüne geçiyim diyosun işlevleri yine aynı.
Hocam Cloud 2 ile gidip bir Rampage kulaklığı karşılaştırmayı denermisiniz lütfen? yada Cloud 2 ayarında bir kulaklıkla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı