Mekik ve şınav boy uzatır mı?

Hayır olmaz. Asılma, barfiks, elma toplama, esneme hareketleri (yerde ve duvarda dimdik esnemek) bunlar yapar. Ayrıca protein, kalsiyum ve çinko almaktan çekinmeyin. Sıkı beslenin.
Hocam balık yağı alsam eczaneden bir faydası olurmu ?
Onun içerisinde dediğiniz besinler bulunuyor çünkü.

Hocam balık yağı alsam eczaneden bir faydası olur mu?
Onun içerisinde dediğiniz besinler bulunuyor çünkü.

Hocam boy uzamasını destekler balık yağı yani işe yarıyabilir bunu yanında size önerim bir yere asılmanız olacak 4 set 120 saniye gibi bir süre boyuncu asılın bu da bayağı yardımcı olacaktır.

Şunu yaparsan boy uzar diyen cahillere inanma boy uzaması tamamen genetiktir.
Bara asılmak etkili oluyor hocam.

Hocam boy uzamasını destekler balık yağı yani işe yarıyabilir bunu yanında size önerim bir yere asılmanız olacak 4 set 120 saniye gibi bir süre boyuncu asılın bu da bayağı yardımcı olacaktır.
Demirde süngerler var elim ağırmasın diye ama yinede ağırıyor, kollarımda ağrı yok ama ellerim ağrıyor. Buna bir çözüm varmı sizce ?

Hayal dünyanda evet.

Dostum çocuk özürlü değil doğuştan bir sorunu da yok bazı insanların boyunu uzatabilmesi için yollar var kendine göre yargılamamalısın sende olmadı diye denedin mi bilmiyorum misal veriyorum diğerlerinde de olmayacak diye bir şey yok.

Bara asılmak etkili oluyor hocam.

Demirde süngerler var elim ağırmasın diye ama yine de ağrıyor, kollarımda ağrı yok ama ellerim ağrıyor. Buna bir çözüm var mı sizce?

Hocam yeni yaptığınız için belki olabilir tam sebebini bilmiyorum sünger varsa el de bir problem oluşmaz ama denemek açısından eldiven deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı