- Makaleler
- 1
Peki CPU kullanımını düşürmek için önerdiğiniz program var mıdır?
CPU kullanımı için gereksiz hizmetleri kapatabilirsiniz.
Doğal olarak, Windows'un arama yerine arka plan uygulamaları yazın ve girin, oradan hepsini kapatın. Yetmediyse bu rehberi yapın:
Windows 10 Gereksiz Hizmetleri Devredışı Bırakmak
Dostum antivirüs yakalıyormuş :D Dosyada virüs yok, büyük ihtimal NSudo programından kaynaklı.www.technopat.net
Eğer Windows'u şifreli kullanıyorsanız asla yapmayın, şifre girme ekranında giremezsiniz parolayı. Windows Update, Windows Defender, Windows bildirim, Windows geri yükleme gibi şeyleri kapatıyor ve daha az CPU tüketiyor arka planda uygulamalar.
B
Bunu bir kere şifrem varken yapmıştım. Bilgisayarı açamamıştım. 1 saat çözmek için uğraşmıştım![]()
Bir sorum olacak 2 gündür bilgisayarın fanlari hızlı dönmeye başladı dizüstü acaba havalar ısındı diye mi böyle oldu CPU kullanımında normal virüste yok.
Havaların ısınmasındandır veya termal macun değişim zamanı geliyordur.Bir sorum olacak 2 gündür bilgisayarın fanlari hızlı dönmeye başladı dizüstü acaba havalar ısındı diye mi böyle oldu CPU kullanımında normal virüste yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.