Membran klavye önerisi

• Konuyu başlatan 0tac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 2.729
Mekanik hisli demek, membran klavyenin üzerine mekanik Switch konması demek. Normal bir mekanik gibi çalışmak yerine membranla çalışıyor. Görüntüsü mekanik klavye gibi ve bastığınızda mekanik klavyeymiş gibi hissetmenizi sağlıyor. Ararsan milyon tane ürün var. Ve adı da mekanik hisli.

Mekanik hisli klavye yoktur sadece pazarlama tekniğidir.
Sizin bahsettiğiniz ise sadece çelişen cümlelerden ibaret.

Mekanik hisli demek, membran klavyenin üzerine mekanik Switch konması demek. Normal bir mekanik gibi çalışmak yerine membranla çalışıyor. Görüntüsü mekanik klavye gibi ve bastığınızda mekanik klavyeymiş gibi hissetmenizi sağlıyor. Ararsan milyon tane ürün var. Ve adı da mekanik hisli.

Ona "semi mechanical keyboard" deniyor. Ki mekanik hisli diye arattığın ürünlerin neredeyse hiçbiri mecha-membran değil.

Mekanik hisli klavye yoktur sadece pazarlama tekniğidir.
Sizin bahsettiğiniz ise sadece çelişen cümlelerden ibaret.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mekanik hisli klavye var. Pazarlama tekniği de değil. Steel Series'in bile var. Adına da "Hybrid Mekanik" diyorlar.

O arkadaşımız çok agresif. Önceki konularda da öyleydi. Her öneriye hahaha atıp insanları tilt etmeye çalışıyor sanırım.

Doğru bilgi veren kişilere gülücük atmıyorum. Bilmeden konuşan insanlar sinirimi bozuyor. Onlar beni tilt ederken benim onları tilt etmeye çalışmam neden yanlış olsun ki?

Ona "semi mechanical keyboard" deniyor. Ki mekanik hisli diye arattığın ürünlerin neredeyse hiçbiri mecha-membran değil.
1648223232841.png

Türkiye'de bunların ismi "Mekanik hisli". mekamembran yada semi mecha değil. Mekanik hisli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı