Linux Kaymak
Kilopat
Evet kendisi hep hahahaha atıyor çok agresif.
İlk önce "Switch" ne demek onu öğrenip mesaj yaz.
Evet kendisi hep hahahaha atıyor çok agresif.
Eki Görüntüle 1341776
Türkiye'de bunların ismi "Mekanik hisli". Mekamembran ya da semi mecha değil. Mekanik hisli.
Eğer mekanik kabul ederseniz Gamepower Overlord Red Kırmızı Switch 88 Tuşlu Compact Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
![]()
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Gamenote Kb857l Kablolu Mekanik Rgb Game Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamenote Kb857l Kablolu Mekanik Rgb Game Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yani pek sorun yaratmaz mekanik olması mekanikte olabilir ama membran klavye kullanıyordum önceden o yüzden membran tarafındanım.Eğer mekanik kabul ederseniz Gamepower Overlord Red Kırmızı Switch 88 Tuşlu Compact Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
![]()
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Gamenote Kb857l Kablolu Mekanik Rgb Game Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamenote Kb857l Kablolu Mekanik Rgb Game Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Neden imkansızmış? TKL klavyeler boşuna mı üretiliyor?Maalesef öyle bir klavye bulmanız imkansız.
Neden bu kadar agrasifsiniz ki anlayamıyorum hep hahaha atıyorsunuz.
K552 tavsiye edebilirim. Hot swappable olmasının avantajını kullanabilirsiniz. Aceleniz yoksa ve isterseniz vatan, Teknosa, MediaMarkt, internet kafe gibi yerlerden red Switch'li bir klavyeyi test edebilirsiniz. Alıp almamaya daha sonra karar verebilirsiniz.
konu benim kişiliğim değil. Bunu sorgulamak ta size düşmez.![]()
Trust 24290 Gxt833 Oyun Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu klavye membrane ve tkl tam istediğin gibi ancak kaliteli değil pek.Yani pek sorun yaratmaz mekanik olması mekanikte olabilir ama membran klavye kullanıyordum önceden o yüzden membran tarafındanım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.