Membran klavye önerisi

• Konuyu başlatan 0tac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 2.729
Eğer mekanik kabul ederseniz Gamepower Overlord Red Kırmızı Switch 88 Tuşlu Compact Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Eki Görüntüle 1341776

Türkiye'de bunların ismi "Mekanik hisli". Mekamembran ya da semi mecha değil. Mekanik hisli.

Konumu Türkiye yaptıktan sonra Google'a önce mekanik hisli klavye yaz sonra semi mekanik klavye yaz. Mekanik hislinin nasıl bir pazarlama taktiği olduğunu anlarsın.
Eğer mekanik kabul ederseniz Gamepower Overlord Red Kırmızı Switch 88 Tuşlu Compact Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

G87 alınabilir. Fakat diğerleri olmaz.

Yani pek sorun yaratmaz mekanik olması mekanikte olabilir ama membran klavye kullanıyordum önceden o yüzden membran tarafındanım.

K552 tavsiye edebilirim. Hot swappable olmasının avantajını kullanabilirsiniz. Aceleniz yoksa ve isterseniz Vatan, Teknosa, MediaMarkt, internet kafe gibi yerlerden Red Switch'li bir klavyeyi test edebilirsiniz. Alıp almamaya daha sonra karar verebilirsiniz.

Neden bu kadar agrasifsiniz ki anlayamıyorum hep hahaha atıyorsunuz.

Konu benim kişiliğim değil. Bunu sorgulamak ta size düşmez.
;)

K552 tavsiye edebilirim. Hot swappable olmasının avantajını kullanabilirsiniz. Aceleniz yoksa ve isterseniz vatan, Teknosa, MediaMarkt, internet kafe gibi yerlerden red Switch'li bir klavyeyi test edebilirsiniz. Alıp almamaya daha sonra karar verebilirsiniz.

konu benim kişiliğim değil. Bunu sorgulamak ta size düşmez.
;)

uyyyy (!)

Hocam bu arada sakın Razer Green Switchli bir klavye almayın aşırı kafa ütüler. Ben de Apex 3 TKL öneriyorum. Biraz daha araştırıp bulduklarımı atarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı