Membran klavye tuşları nasıl çıkartılır?

183206

Megapat
Katılım
2 Eylül 2017
Mesajlar
8.117
Makaleler
1
Çözümler
14
Önceki klavyem membran değildi, direkt içi boştu tuşların. Tuşları çıkartmak çok basitti, yüksekti tuşlar bir de. Şimdi film izlerken ara sıra film kendi kendine duruyor, oyunlarda da karakter kendi kendine zıplıyor. Space tuşunun arasına bir şey kaçmıştır diye düşündüğümden space tuşunu çıkartmaya çalışıyorum ancak çıkmıyor. Zorlarsam da kırılacak muhtemelen.
Gamenote KB487l klavyeyi kullanıyorum. Tuşun altında boşluk da yok ki elimi sokup zorlayayım. Hiçbir tuşu çıkartamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kağıt makası benzeri sağlam ve ince bir şeyin ucunu sokup çıkartmayı deneyebilirsiniz. Önce diğer tuşları sökün, ardından Space'in etrafı açılacağı için muhtemelen elinizle onu sökebilirsiniz. Space'de tel oluyor ve birkaç plastik girinti çıkıntının arasından geçiyor. Tuş bir taraftan basınca diğer tarafı havaya kalkmasın diye koyuyorlar bunu. Eğer kırarsanız orada bir şeyleri tuş sürekli dans eder gibi oynar durur.
 
Mekaniklere nazaran tuşları biraz daha sert bir şekilde çekmeniz gerekiyor, biraz zorlanabilirsiniz. Eliniz tuşların arasına girmiyorsa en baştaki tuştan başlayıp boşluk tuşuna gelene kadar söküp daha sonrasında sallayarak kaçan şeyi çıkartabilirsiniz. Tuş çıkartma aparatı da kullanabilirsiniz.
 
@erhann_23 @403052 @Rivadex Zorlayınca çıktı. İçinde pek pislik de yoktu ama niyeyse space tuşu bir filmin 2-3 kere durmasını sağlıyor kendi kendine. Oyunda da ara sıra kendiliğinden basıyor. Gamegaraj sitesinden almıştım Gamenote klavyeyi. Garantisi iyi midir?
 
Son düzenleme:
@183206 Garantisi nasıldır bilgim yok maalesef ama garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz. Sonuçta bir zarar vermemişsiniz ve geri göndermezler diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı