Memeler ve Göğüsler: Erkekler, Dişilerin Memelerini Neden Sever?

Cinsellik konusunda toplumda o kadar sert bir durum var ki, sokakta el ele tutuşan çiftlere tepki koyma derecesine kadar yükselmiş. Ben dahil çoğu erkek farkında ya farkında olmadan göğüse, bele ve kalçaya bakıyor, evet. Aksi durumu tuhaf olanı değil mi zaten? Göz temasını sapıklık niyetiyle kuranlar var, o ayrı konu. Netice de eminim ki kadınlar da erkeklerin büyük belirgin göğüslerine ve geniş omuzlarına illa ki bakıyordur, sert erkek kalçasına bayılanlar da var tabii. Bunu da buraya bırakayım, yorumlara sakın gitmeyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Tamamen dudak tiryakiliği. Bebek yaşta başlarsan ''emüklemeye'' olacağı bu.

Olabilecek en "Freudian" açıklama.
Galiba bu forumdaki tek istisnayım

O zaman bende nöral ağlar evrimleşmemiş mi oluyor

Yaşa göre değişir açıklama. Daha hormonlar tam kudurmamış olabilir. Yok yaş büyükse ve meme dışında başka yerlerden de hoşlanma yoksa o zaman... Bilemiyorum altan bilemiyorumm.

Okumadan yanıt veriyorum, çünkü erkeklerde olmayan ve kadınlarda olan her şey erkeğe zevk verir.

Hayır bu teknoloji forumu değil mi? Üyeler arasında küçükler falan da var. Çok meraklıysanız böyle konulara başka forumlar var bu konulara musait. Gidin orada açın konunuzu.

Teknoloji diye hayvan,insan,uçak tank filanda konuşabiliriz hoşlanmadıysan çıkabilirsin.

Teknoloji diye hayvan, insan, uçak tank falanda konuşabiliriz hoşlanmadıysan çıkabilirsin.

Sadece laf olsun diye yazmak bu olsa gerek. Dediklerimi anlayacak kapasiten yoksa yazma lütfen üstteki çoğu arkadaşta olduğu gibi. Bana göre her şey konuşulabilir karşı değilim ama böyle herkese açık platformda cinsel konuların konuların konuşulması tuhaf tabii bu kişiler çocukların yanında bu konuları konuşuyorsa normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…