Çözüldü Memory Management mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrhmtrs

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bilgisayarı uzun süredir kullanıyorum bugün ilk defa Memory Management mavi ekran hatası aldım. Şuan aktif kullanıyorum tekrar etmedi, bu sorun herhangi bir ileriye dönük zarar verir mi? Ne yapmalıyım. Teşekkürler.

++Ek bir bilgi bugün eski bir harici hddmi taktım semafor zaman aşımı hatası aldım.
PC Parçalarım:
MSI B550 Tomahawk Anakart
AMD Ryzen 7 3700x
Palit 2080 Super GRP
2x8 G-skills Ripjaws 3200mhz Ram

Çözüm
Aslında beğenme sebebim etiketlemesi, o an acil işim çıktı beğendikten sonra inceleyecektim anca müsait oldum.
Dediklerinde sorun yok en azından yanlış bilgi yok :)
Memtest ile sorun çıkmadıysa son taktığınız etkilemiş olabilir. HDsentinel ile sağlığını kontrol edin.
BIOS güncel değil mutlaka güncelleyin:

WireGuard adında bir üretiye ait yazılım varsa kaldırın, MSI araçlarını kaldırın, RyzenMaster kaldır.
Aslında beğenme sebebim etiketlemesi, o an acil işim çıktı beğendikten sonra inceleyecektim anca müsait oldum.
Dediklerinde sorun yok en azından yanlış bilgi yok :)
Memtest ile sorun çıkmadıysa son taktığınız etkilemiş olabilir. Hdsentinel ile sağlığını kontrol edin.
BIOS güncel değil mutlaka güncelleyin:

Wireguard adında bir üretiye ait yazılım varsa kaldırın, MSI araçlarını kaldırın, ryzenmaster kaldır.

Sadece 2 gündür minidump dosyalarını okuyorum, yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum.
Minidump ile alakalı konularda takibinizi yapıyorum, bilgilerinizden bilgilerime bilgi katmaya çalışıyorum. Bu konuda cidden iyisiniz @Murat5038 bey.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı