Çözüldü MEMORY MANAGEMENT mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Umut019

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 ay önce kadar bir sistem topladım. i3-9100F ve RX 580'li bir sistem. İlk ay hiçbir sıkıntısı yoktu fakat ikinci aydan itibaren bilgisayarım çok nadir de olsa mavi ekran veriyordu ve default Radeon WattMan settingsle alakalıydı. Daha sonra sebebinin ekran kartı sürücüsünden kaynaklandığını öğrendim. DDU ile silip eski bir sürüm yükledim. Fakat artık ekran kartı değil, başka bir mavi ekran hatası alıyorum. Sürekli değişiyor ama genellikle MEMORY MANAGEMENT hatası oluyor. Bilgisayarı şu an kullanamıyorum bile, açtığım gibi Chrome'a girdiğim an mavi ekran veriyor.

Çözüm
Testin bitmesini beklemeye gerek yok, dosyaların kodu belleklere işaret ediyor. İçeriği de öyledir büyük ihtimalle. Ve evet, bellek değişiminin sorununuzu çözeceğine oldukça eminim.

Dosya Ekleri

• P_20201101_230935.jpg
    P_20201101_230935.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 38
Evet, belleklerde bariz sorun var. Belleklerin garantisi devam ediyorsa servise gönderin, iade/değişim çıkacaktır. Sorununuzun çözümü bellekleri değiştirmek.

Evet, belleklerde bariz sorun var. Belleklerin garantisi devam ediyorsa servise gönderin, iade/değişim çıkacaktır. Sorununuzun çözümü bellekleri değiştirmek.

Garantisi var MediaMarkt'tan almıştım neden böyle oldu anlamadım sorunun kesin çözümü bu mudur hocam yoksa minidump dosyalarını ve test sonucunu de bittikten sonra atayım mı?

Testin bitmesini beklemeye gerek yok, dosyaların kodu belleklere işaret ediyor. İçeriği de öyledir büyük ihtimalle. Ve evet, bellek değişiminin sorununuzu çözeceğine oldukça eminim.

Çözüm

Hocam bundan önceki mavi ekran hatasının nedeni Radeon WattMan'dı o sorunu yaşamam inşallah ellerinize sağlık hayırlı akşamlar.

Hocam bellekler servise gönderildi yenisiyle değiştirildi ilk iki gün her şey düzelmişti bir şey yoktu bugün ilk defa yine mavi ekran aldım tekrar hatalı RAM gönderme olasılıkları nedir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı