Memory management mavi ekran

ThanatosDrake

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bu sorun 2-3 haftadır başıma geliyordu ama bugün tak etti ve bu yazıyı yazma gereği duydum.
Minecraft oynuyordum arkadaşımla birlikte ve birden bilgisayarım kapandı (Isınmadan olmadığına eminim çünkü hem bilgisayarı yeni açtım hemde kasa hiç sıcak değildi).

Bilgisayarı açtığımda karşımda mavi ekran vardı. Kapattım, açtım bilgisayarı açtım masaüstümde açıldı ve 30-35 saniye sonra yine kapanıp bu mavi ekran hatasını verdi. Bigisayara reset attığımda başlangıç onarma geldi onaramadı, sistem geri yükleme yaptım açıldı. Bu her gün tekrarlandı, kapandı açtım kapandı açtım.

Sorunun neden olduğunu bilen varsa ve nasıl düzelteceğimi bilen biri varsa lütfen yorum atsınlar. Bu arada bilgisayarımın ekran kartının veya anakartının öldüğünü düşünmüyorum çünkü açıldıktan sonra rahatça oyunumu oynayabiliyorum.

O3ajO3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese teşekkürler kısaca yeni ram alacağım.

16GB be Ram'im, yenisini de almak istemiyorum. Başka bir çözümü falan yok mu lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran görüntüsü aldığın dump dosyası içinde yok. Gözüken donanımsal sorun var. Ram veya işlemcide sorun olabileceği gözüküyor. Bios güncelleyip en son donanımsal değişiklik yaptığınız donanımı kontrol edin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı