Memory managent mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

coskun66376

Decapat
Daha fazla  
Arkadaslar sureklı mavı ekran almaya başladım. Ekran kartımı SSD mı sıfır aldım. RAM'lerde sıkıntım olabılır. Sadece ama PC cok yavaş calısıyor. Hatta bazen bazı programları kapatıp acıyor, r kendı kafasına gore bazen hiç kapanmıyor. Bazen sureklı kapanıyor, en fazla aldıgım hataysa "Memory managent" hatası.

Minidump:

Sorun RAM'da olabılır ama bır programı kapatması ya da nette gezerken hata vermesı falan bunlarda mı ondan bılmıyorum. Surucu hatası da olabılır, sürücülerin hangısınde sorun var onu bılmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belleklerinizde sorun var mı yok mu emin olalım.

Test edin.

Ben büyük ihtimalle RAM'lerden şüpheleniyorum. @Emre C hocamın dediğini yapın. Yani RAM'lerde hata var mı yok mu bir tespit edelim.

MSI ile ilgili yazılımları kaldırın.

Ekran kartının sürücünü güncelle.

En başta DDU ile var olan sürücünü sil. Sonra ekran kartının kendi sitesinden en güncel WHQL imzalı sürücüyü indirin.

Logitech Gaming Software kaldırın. MSI yazılımlarını kaldırın. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp WHQL sürüm olan sürücüyü kurun. RAM'lere de üstte @Emre C ve @283156 dediği gibi MemTest86 ile test yapın. Driver Booster ve türevi yazılım kullanmışsınız. Temiz kurulum yapın. Sıfırlamadan sonra tek tek elle kurun sürücüleri.

@Emre C @283156 @Pmw çok teşekkür ederim öncelikle Memtest'imi yaptım. RAM'de çok fazla hata buldu RAM sorun buydu sanırım. Ayrıca başka bir yerden 2 GB RAM bulup taktım onda sorun bulamadı. Şimdilik sıkıntı yok gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_20201119_221524.jpg
    IMG_20201119_221524.jpg
    248,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20201119_221325.jpg
    IMG_20201119_221325.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı