MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Ekran kartına OverClock yaptıysaniz geri alin. Ben R5 M420'İn Memory Clock'unu 1400 MHz Yapinca mavi ekran almiştim. Hemi de MEMORY_MANAGEMENT Hata koduyla. Hemi de oyuna giremeden.
Başka RAM deneyemem ama ben baya önce format attıktan sonra olmaya başladı. Burada 1.5 aydır çözüm arıyorum. Format atarken RAM e zarar verdim mi acaba?
Ekran kartına OverClock yaptıysaniz geri alin. Ben R5 M420'İn Memory Clock'unu 1400 MHz Yapinca mavi ekran almiştim. Hemi de MEMORY_MANAGEMENT Hata koduyla. Hemi de oyuna giremeden.
Format atmak RAM'e zarar vemez diye düşünüyorum. En iyi @Recep Baltaş bir şey demesini beklemek. Çünkü o daha bilgili ve daha detaylı konuşacağından eminim.
Format atmak RAM'e zarar vemez diye düşünüyorum. En iyi @Recep Baltaş bir şey demesini beklemek. Çünkü o daha bilgili ve daha detaylı konuşacağından eminim.
RAM tek başına 8 GB. Yarın denerim bir de ben onu mavi ekran vermesine rağmen kullansam ne olur? İşlemcimi PC'yi aldığımdan beri yerinden çıkarmadım sağlamdırlar herhalde durduğu yerde nolabilirki? Yeni RAM'ler pahalı bayya.
O halde diğer slota takmayı deneyin. Sorun çözülmezse artık muhtemelen RAM'lerde ya da anakartta sorun vardır. Buna ek olarak Windows Update ile en güncel sürüme geçiş yapın.
O halde diğer slota takmayı deneyin. Sorun çözülmezse artık muhtemelen RAM'lerde ya da anakartta sorun vardır. Buna ek olarak Windows Update ile en güncel sürüme geçiş yapın.