MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Tarik_0127

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Petshop
Arkadaşlar bıktım bu hatadan bu hatanın kaynağı ne, ekran kartı olabilir mi?

RAM'lerin garantisi devam ediyorsa değiştirebilirsiniz, garanti kapsamına girer bu hatalar. İllaki değiştireceğim derseniz de evet, değişim sorunu çözmeli.

Peki Windows üzerinden, Memtest üzerinden RAM testleri yaptım. Hiçbir sıkıntı çıkmadı buna ne demeli?

Sonuçlar nerede? Cidden hata yoksa donanımsal bir sorun olmayabilir, uyuşmazlık söz konusu olabilir. Gördüğüm kadarıyla laptop kullanıyorsunuz, RAM yükseltmesi yaptınız mı?

Sonuçlar nerede? Cidden hata yoksa donanımsal bir sorun olmayabilir, uyuşmazlık söz konusu olabilir. Gördüğüm kadarıyla laptop kullanıyorsunuz, RAM yükseltmesi yaptınız mı?

Masaüstü kullanıyorum, test sonucu da aşağıda ve uyuşmazlık söz konusu değil. Ne kadar saçma durum...

RAM: Kingston 4 GB 1333MHz RAM.

Test tamamlanmamış. Pass 4'e kadar yapın. Anakartınızın modelini karıştırmışım, orada benim hatam var. Fakat sisteminiz çok eski. Sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum yani.

Memtest Pass 4'e kadar yapın, sonuçları paylaşın. Sonra depolama birimlerine HD Tune Pro ile (quick scan kapalı şekilde) yüzey taraması yapın. RAM'ler tek modül mü çift mi?

Tek modül. Pass 4'e kadar yapacagım bakalım sorun çıkacak mı. Bu arada sağ ol çok yardımcı oldun, Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…