brozovic
Decapat
Daha fazla
Öncelikle merhaba, yaklaşık 10 gün önce Valorant oynarken anlık olarak oyun alta düştü ve ekran kartı çöktü hatası aldım. Hemen ardından bilgisayarı yeniden başlattım ve arka arkaya farklı kodlarla 2-3 mavi ekran daha aldım. O an için sistem geri yüklemesi mantıklı geldi ve sistem geri yükleme işlemini başlattım fakat o da bir işe yaramadı. Son çare bilgisayarı formatlamayı denedim fakat dünden bugüne gelmiş olduk. Özellikle bu mavi ekran hatalarından sonra bilgisayarım daha da fazla ısınmaya başladı. Hatta bu ısınma mevzusundan dolayı Memtest86 ile yapılan RAM testi işlemini yarıda kesmek zorunda kaldım.
MINIDUMP dosyalarımı buraya bırakıyorum. Format öncesi genel olarak video MEMORY_MANAGEMENT ınterval hatası alıyordum onu da belirtmek isterim. Forumda ilk kez konu açıyorum ve bilgisayar her an mavi ekran verip de kapanır diye çok hızlı yazmak zorunda kaldım. Anlatım bozuklukları ve yazım hataları için kusura bakmayın. Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
MINIDUMP dosyalarımı buraya bırakıyorum. Format öncesi genel olarak video MEMORY_MANAGEMENT ınterval hatası alıyordum onu da belirtmek isterim. Forumda ilk kez konu açıyorum ve bilgisayar her an mavi ekran verip de kapanır diye çok hızlı yazmak zorunda kaldım. Anlatım bozuklukları ve yazım hataları için kusura bakmayın. Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum.