Merhabalar, 3 gün önce Monster Abra A5 v16.6.1 notebook aldım. Windows 10 kurulumu yaptım, sürücüleri kurdum. Sürücüleri Monster'in kendi verdiği driverler ile kurdum. Daha sonra tekrar bir format attım, bu sefer farklı Windows 10 ISO dosyası ile. ISO'yu da Technopat'tan aldım, ekran kartından olabileceğini söyleyenler vardı burada. Ekran kartını da internetten indirdim fakat sorun yine çözülmedi. Bilgisayarı başlattığımda 10-20 başlatmada bir Monster logosundan sonra mavi ekran hatası alıyorum. Daha sonra tekrar açtığımda açılıyor. Sıkıntısız açılıyor, bilgisayarı kullanırken mavi ekran hatası almıyorum. Sadece açılışlarda veriyor. Minidump dosyalarını paylaşıyorum yardıma ihtiyacım var. Windows'un kendi RAM tarama özelliğini kullandım fakat orada sıkıntı olmadığını gösterdi. Servise vermek istemiyorum, yazılımsal olma ihtimali var mıdır?
Minidump:
Minidump:

minidump (1)
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Son düzenleyen: Moderatör: