MEMORY_MANAGEMENT ve ntoskrnl.exe mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

voxdei

Centipat
Merhabalar, 3 gün önce Monster Abra A5 v16.6.1 notebook aldım. Windows 10 kurulumu yaptım, sürücüleri kurdum. Sürücüleri Monster'in kendi verdiği driverler ile kurdum. Daha sonra tekrar bir format attım, bu sefer farklı Windows 10 ISO dosyası ile. ISO'yu da Technopat'tan aldım, ekran kartından olabileceğini söyleyenler vardı burada. Ekran kartını da internetten indirdim fakat sorun yine çözülmedi. Bilgisayarı başlattığımda 10-20 başlatmada bir Monster logosundan sonra mavi ekran hatası alıyorum. Daha sonra tekrar açtığımda açılıyor. Sıkıntısız açılıyor, bilgisayarı kullanırken mavi ekran hatası almıyorum. Sadece açılışlarda veriyor. Minidump dosyalarını paylaşıyorum yardıma ihtiyacım var. Windows'un kendi RAM tarama özelliğini kullandım fakat orada sıkıntı olmadığını gösterdi. Servise vermek istemiyorum, yazılımsal olma ihtimali var mıdır?

Minidump:

Son düzenleyen: Moderatör:
Memtest86 testi yani RAM testi yapınız. XMP özelliğini kapatın. Sonuçları paylaşın.
Memtest86 ile RAM Testi - YouTube

"sfc /scannow" rehberini uygula.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal

Eğer tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyanı paylaş.
Memtest86 hiçbir hata almadım. sfc /scannow komutunuda denemiştim. Hiç bir sürücü yüklemeden ve farklı isolarla format atmayı denedim fakat her seferinde hatalar artmaya başladı.

Kmode Exception Not Handled
memory management
kernel security check failure
2 farklı hata daha aldım notlarıma eklememişim.

Son olarak cihazım 5 günlük olduğu için servise gönderdim ve değişim talebinde bulundum. Teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı