3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar RAM'larımla alakalı şüphelerim var. Testi nasıl yapabilirim?
Çözüm Polorchen 1 Aralık 2021 Bu rehberlerden faydalanabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 370335 dedi: Arkadaşlar RAM'larımla alakalı şüphelerim var. Testi nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayrıca bilgisayarınızda sorun yok. Rahat olmalısınız. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
Bu rehberlerden faydalanabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 370335 dedi: Arkadaşlar RAM'larımla alakalı şüphelerim var. Testi nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayrıca bilgisayarınızda sorun yok. Rahat olmalısınız. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 2 Aralık 2021 #31 370335 dedi: @Hamzz @Yener K. @yusufcan1636 hocam testler bu sekilde bir problem var mı, korkuyorum da. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hiç hata çıkmamış. Artı 0 Eksi
370335 dedi: @Hamzz @Yener K. @yusufcan1636 hocam testler bu sekilde bir problem var mı, korkuyorum da. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hiç hata çıkmamış.
tunc_ustundag Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Sistem Özellikleri | CPU: AMD Ryzen 5 5600X | Motherboard: Asus PRIME B450M PLUS | Ram: Corsair Vengeance 4x8GB 3000Mhz | Graphics Card: GAINWARD RTX 3060 GHOST 12G | SSD: WD BLUE SN580 1TB + Sandisk 480 GB SSD | Cooler: Cooler Master HYPER212 | Case: RAMPAGE AZOR | PSU: Thermaltake Smart BX1 650W 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 15 Eylül 2024 #32 İmage bittikten sonra bu sürücüyü kullanabilmeniz için biçimlendirmeniz gerekli diyor nerede yanlış yapıyorum? NTFS olarak mı biçimlendirmek lazım fat mı? Artı 0 Eksi
İmage bittikten sonra bu sürücüyü kullanabilmeniz için biçimlendirmeniz gerekli diyor nerede yanlış yapıyorum? NTFS olarak mı biçimlendirmek lazım fat mı?