A AD1N0S Picopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #1 Memtest86 testim sonucu böyle bir errorlar ile karşılaştım. Sorun işlemcide mi yoksa RAM'de mi? AMD R5 3600. Gigabyte 1660 Super OC. Corsair Vengeance 2x8 3200MHz 16 GB RGB. Samsung 870 QVO 1TB. Gigabyte B450M S2H. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
Memtest86 testim sonucu böyle bir errorlar ile karşılaştım. Sorun işlemcide mi yoksa RAM'de mi? AMD R5 3600. Gigabyte 1660 Super OC. Corsair Vengeance 2x8 3200MHz 16 GB RGB. Samsung 870 QVO 1TB. Gigabyte B450M S2H.
KS KS A AD1N0S Picopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #11 Berattyzc dedi: Hala testi bitirmemiş sadece 1/4 ilerleme yapmış. Test bitince farklı hatalar vermez ise tekrardan konuşalım. Memtes86 işlemci ile olan sorunları göstermez diye biliyorum. Bilgisayarınızı açıp işlemciye stress test yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Test durmuştu bu hataları verince. Bora Dere dedi: Çekirdeklerle alakalı olsa gerek, orada işlemciyle ilgili bir hata belirtilmez. Sorun RAM'lerde. Kit olarak mı almıştınız? Evet, öyleymiş. O halde BIOS güncel değilse güncelleyin, güncelse de bellekleri garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Evet kit olarak alındı. Artı 0 Eksi
Berattyzc dedi: Hala testi bitirmemiş sadece 1/4 ilerleme yapmış. Test bitince farklı hatalar vermez ise tekrardan konuşalım. Memtes86 işlemci ile olan sorunları göstermez diye biliyorum. Bilgisayarınızı açıp işlemciye stress test yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Test durmuştu bu hataları verince. Bora Dere dedi: Çekirdeklerle alakalı olsa gerek, orada işlemciyle ilgili bir hata belirtilmez. Sorun RAM'lerde. Kit olarak mı almıştınız? Evet, öyleymiş. O halde BIOS güncel değilse güncelleyin, güncelse de bellekleri garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Evet kit olarak alındı.
Berattyzc Hectopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #12 AD1N0S dedi: Test durmuştu bu hataları verince. Evet kit olarak alındı. Genişletmek için tıkla... Anladım. İşlemciye stress test yapar mısınız tekrardan aklımızda soru işareti kalmasın. Artı 0 Eksi
AD1N0S dedi: Test durmuştu bu hataları verince. Evet kit olarak alındı. Genişletmek için tıkla... Anladım. İşlemciye stress test yapar mısınız tekrardan aklımızda soru işareti kalmasın.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.815 Makaleler 35 Çözümler 1.144 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 30 Ekim 2020 #13 Tamam. Önceki mesajımda dediklerimi yapın. Ayrıca RAM'lerin de düzgün oturduğundan emin olun. Artı 0 Eksi
rmzngny Megapat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen, Web-Grafik Tasarımcı Profil Kapağı 1521477463 30 Ekim 2020 #14 Berattyzc dedi: Anladım. İşlemciye stress test yapar mısınız tekrardan aklımızda soru işareti kalmasın. Genişletmek için tıkla... 1 saatlik stres testi, Aida64, Cinebench R15, Cinebench R20 yapıldı. Artı 0 Eksi
Berattyzc dedi: Anladım. İşlemciye stress test yapar mısınız tekrardan aklımızda soru işareti kalmasın. Genişletmek için tıkla... 1 saatlik stres testi, Aida64, Cinebench R15, Cinebench R20 yapıldı.
KS KS A AD1N0S Picopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #15 Bora Dere dedi: Çekirdeklerle alakalı olsa gerek, orada işlemciyle ilgili bir hata belirtilmez. Sorun RAM'lerde. Kit olarak mı almıştınız? Evet, öyleymiş. O halde BIOS güncel değilse güncelleyin, güncelse de bellekleri garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Bios en son sürüme dün güncellendi. Teşekkürler. ^_^ Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Çekirdeklerle alakalı olsa gerek, orada işlemciyle ilgili bir hata belirtilmez. Sorun RAM'lerde. Kit olarak mı almıştınız? Evet, öyleymiş. O halde BIOS güncel değilse güncelleyin, güncelse de bellekleri garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Bios en son sürüme dün güncellendi. Teşekkürler. ^_^
rmzngny Megapat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen, Web-Grafik Tasarımcı Profil Kapağı 1521477463 30 Ekim 2020 #16 Bora Dere dedi: Çekirdeklerle alakalı olsa gerek, orada işlemciyle ilgili bir hata belirtilmez. Sorun RAM'lerde. Kit olarak mı almıştınız? Evet, öyleymiş. O halde BIOS güncel değilse güncelleyin, güncelse de bellekleri garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi ile F51 son sürüme yükseltildi. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Çekirdeklerle alakalı olsa gerek, orada işlemciyle ilgili bir hata belirtilmez. Sorun RAM'lerde. Kit olarak mı almıştınız? Evet, öyleymiş. O halde BIOS güncel değilse güncelleyin, güncelse de bellekleri garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi ile F51 son sürüme yükseltildi.