Furkan Borak
Kilopat
Sağolun hocam da ben atılmadım ki kendim ayrılmayı seçtimHocam bende okuldan atıldım geçmiş olsun.
Sağolun hocam da ben atılmadım ki kendim ayrılmayı seçtimHocam bende okuldan atıldım geçmiş olsun.
Yalnız değilsin dost benimde dedem sanayide tamirci ve işten memnun değil çünkü çevresi hep dolandırıcılık var annem ve babaanem oku memur ol diyordu bende memur olmaya karar verdim bende senin açıkta okuyorum açıktan üniversite okicam ekpss denicem başarılar diliyorumSağolun hocam da ben atılmadım ki kendim ayrılmayı seçtimAma geri mi başlasam diye düşünüyorum ya da bir dershane falan. Ful açıktayım ya okul yok dershane yok bir garip boşluktayım yani şuan.
sagolun size de başarılar kaçıncı sinifsiniz ne yapıyorsunuz?Yalnız değilsin dost benimde dedem sanayide tamirci ve işten memnun değil çünkü çevresi hep dolandırıcılık var annem ve babaanem oku memur ol diyordu bende memur olmaya karar verdim bende senin açıkta okuyorum açıktan üniversite okicam ekpss denicem başarılar diliyorum
Lise son temmuzda bitecek inşallah yks çalışıyorum AÖF için sonra ekpss ortaöğretime çalışacam sonrası ekpss lisans ve AÖF bölümü bitirmek bitirdiğin bölümden atanmak bu kadarsagolun size de başarılar kaçıncı sinifsiniz ne yapıyorsunuz?
Memur olup yurtdışı için para biriktirirken dil öğrenip ve ordaki iş konusunda halledikten sonra gidersin ama ben burda tek çocuğum ailemi bırakamam mecburenŞu an veya gelecekte çok kaymaklı bir maaşı olan bir işin yoksa olabileceğin en iyi SE memurluk. Sırtın devlete dayalı maaşın dert değil tatil günlerin belli ne olup olmayacağın belli. Tabii bu söylediklerim Türkiye'de kalacaksan geçerli, bana sorarsanız ilk fırsatta yurt dışına gitmek en iyisi.
Bende boşluktayım maalesef.Sağolun hocam da ben atılmadım ki kendim ayrılmayı seçtimAma geri mi başlasam diye düşünüyorum ya da bir dershane falan. Ful açıktayım ya okul yok dershane yok bir garip boşluktayım yani şuan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.