Memz nasıl temizlenir?

Biz de MEMZ bulaşamaz diyoruz. Kendisi açmıştır. Troll konu ya da yalan söylüyor. Çözümü de mesajımda belirttim zaten. Keşke hemen inanmasanız gördüğünüz her şeye.
Dostum anladım orasını da konu troll ise adamı amacına ulaştıranlar bu mesaj bolluğu yaratanlar. 1 kişi açıklasın ki sen zaten açıklamışsın ne güzel çözümü de yazmışsın hala inadına aynı mesajı atıp atıp duruyorlar trol ise de trole geliyorlar farkında değiller. 2 cümlelik konu oluyor sana 3 sayfa. Bu kadar net bilgi verici bir foruma yakışmıyor bu boş kalabalık insanın kafası karışıyor bilmeyenler için.

Dediğim gibi. Biri denemek için böyle bir şey yapmış. Pixeldostu diye bir kanal sanal makineye kurmuştu. İlginç görüntüler çıkmıştı xd.
Şimdi aklıma geldi de bu arkadaş da sanal makineye kuruyorum sanıp kendi makinesine kurmuş olmasın .

Haklısın o konuda. Belki bir kişiye güvenmez diye diğerlerinin de yazması mantıklı olabilir. Yine de olsun. Böyle böyle gelişecek herkes.

Kardeşim internette görüp kurmuş.
Kardeşime bir daha PC kullandırtmayacağım
Şimdi aklıma geldi de bu arkadaş da sanal makineye kuruyorum sanıp kendi makinesine kurmuş olmasın .
Kardeşim kurmuş denemek için:/

PC'ye memz bulaştı.

PC'in çöp oldu geçmiş olsun ayrıca memz aktifken bilgisayarı kapattıysan nyan CAT çıkar ve bir şey yapamazsın ve o bulaşmaz onay verirsin öyle bulaşır umarım trolldur.

MBR ile oynadığı için (Sanırım Nyan cat gözüküyor) tek çareniz temiz bir Windows kurmak. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…