Merak Ettiğiniz Garip Sorular

Zamanda yolculuk mumkun mu ve kader var mi?
Zamanda ileriye yolculuk mümkün. Eğer bir karadeligin yakinlarinda bir süre vakit gecirirsen genel gorelilikten dolayı yerçekimi zamanı senin için yavaslatirken dış dünya için zaman hızlanacak bu durumda 1 ayda 100 yil ileriye gidebilirsin. Zamanlar sallama sadece mantığı anla diye örnek verdim. Sen bir ay yaslanirken biyolojik olarak, dış dunyada 100 yıl geçmiş oluyor veya aynı örnek ışık hızına yakın hareket edersende oluyor yani zamanda ileri bir tarihte oluyorsun. Ama geçmişe gitmenin şuan için bir yolu yok.

Benim soruma gelirsek 2 yönden bakalım. Bir yaratici var ve evreni yarattı diyelim bu durumda yaratıcıyı kim yarattı ? Sonuçta hiçbir şey yoktan var olmuyor. Bir yaratıcı yok diyelim o zaman evren nasıl oluştu ? Burda kastım tabiki big bang degil. Bu kadar maddeyi oluşturan enerji nereden geldi ? Sonuçta yoktan var olmuyor. İki sekilde de korkunç bir durum yaratıcı olsa bile o nasıl var oldu veya yoksa evren nasil var oldu ?
 
Başlıkta da gördüğünüz gibi sosyal kullanıcılarının merak ettiği soruları konu altında söylemelerini istiyorum :D örneğin benim şöyle merak ettiğim sorular var. Otobüs şoförü otobüsten inince kapıyı kim kapatıyor? Bir de Everest dağı bulutların üzerindeyse tepesine nasıl kar yağıyor gibi :D

Acaba önceki hayatımda bir savaşçı mıydım?

Hep bunu merak etmiştim. :)
 

Geri
Yukarı