Meral Akşener: "Adayımız Kemal Bey gibi görünüyor"

Düştüğümüz duruma bak. Maaşını bizim ödediğimiz, bizi temsil eden ve bize hizmet etmek zorunda olan insanların keyfine kaldık. Bizle alay ediyorlar.
Ülke naneyi yedi artık ülke kolay düzelmez yine tayyip kazanaçak yine kötüye gidicez biz kötünün iyisi şecmeye çalışıyoruz
 
Buna oy vermek bana diğerine vermeye benziyor, ben çantada keklik değilim.. kusura da bakmasın cehabe! Gider oyumu başkasına atarım.
 
Hocam anlık durum şu: Ülkede ekonomi berbat hâlde, işsizlik hat safhada, alım gücü yerlerde. Dolar neredeyse 19 lira olmuş. Gençlerin özgürlüğü yok, dine aykırı diye Twitter'da üç beş tane adam festival yasaklatıyor. İnsanların yediğine içtiğine karışıyorlar. Mülteciler gitmiyor ve felaket bir hızla ürüyorlar. Ülkenin demografisi değişiyor. Yetmezmiş gibi bir de kadınlara, çocuklara sarkıntılık yapıyorlar ama ne hikmetse seçime 1 yıldan az bir süre kala paşa muhalefet hâlâ bir aday çıkaramamış. Ben bunu tamamen güç hırsı olarak yorumlarım. Altı tane birbirine benzemeyen parti bir araya gelmiş, amiyane tabiriyle pastadan büyük bir dilim istiyor ve hâliyle de paylaşamıyorlar. Yoksa azıcık halkımızı düşünen bir muhalefet olsaydı çoktan aday çıkarmıştı.
Ana muhalefet olmak kendileri açısından daha iyi sıfır sorumluluk her türlü imkan elinde.
 
Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını düşünmüyorum, sadece adayın üstüne oynanılmaması için ve gündemi bu aday kim baskısından temizlenmek için söylenmiş olabilir. İmamoğlu ve İncenin açıklanmasında ki gibi akıllılık yapıp insanları şaşırtmalı. Kılıçdaroğlu şu an seçime bu kadar uzakken adayı açıklayacak kadar saf değil. Açıklanınca ne algı operasyonları döneceğini kendisinden iyi kimse bilemez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı