Mercedes E350 CDI Premium vs A6 sedan 2.0 TFSI Quattro

Model yeni olduğu için mi kıyaslanamayacağını düşündünüz?

İkisininde bildiğiniz bir kronik sorunu var mıdır?

Evet, hem model yılı Mercedes'e göre daha yeni olduğu için, hem de Audi'nin açıkçası daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Kronik sorun olarak bu bu iki model hakkında duyduğum bir kronik sorun olmadı.
Volkswagen'in dsg vb. arızaları gibi.
Fakat her arabanın kronik bir sorunu olur, bunu da söylemeden geçmeyeyim. Bundan dolayı genel bir araştırma yapmanızı öneririm.

Ama forumda bu iki model hakkında daha iyi fikir sahibi olan arkadaşlar genel bir açıklamada bulunabilir.
 
Audi'nin 2017'de yaptığı teknolojiyi Mercedes 2012'de yapabiliyordu. Benim tercihim burada hem teknoloji hem de performans konusunda Mercedes olur.
 
W211 güzel araçtır, Almanyadayken, 2003 Model E240 kullanmıştım gayet güzel araba. Arızası çok yok. 4 yıl kullandım gayet iyiydi.
Gerçekten saf Alman, saf Mercedes dediğim son Mercedes kendileri. Evet eski ama temiz az kullanılmış denk gelse hiç kaçırmazdım şahsen. :)
Mavi camına kurban olduğum diyesim geliyor ama tutuyorum kendimi sayın hocam. :)
 
Audi'nin 2017'de yaptığı teknolojiyi Mercedes 2012'de yapabiliyordu. Benim tercihim burada hem teknoloji hem de performans konusunda Mercedes olur.

Evet onu biliyoruz mersedes o konuda eski modellerinde çok teknolojikti lakin şu an baktığımız tarafta ikisi de eşit bunun yanı sıra mesela çarpışma anında kalkma ve arka tekerlerin dönmesi falan Audi'ye daha önce geldi.
 
Şimdi Mercedes E350 CDI Premium 4matic 265HP (2012 W212 makyajsız kasa) mi, yoksa Audi A6 sedan 2.0 TFSI Quattro 252HP (2017) mi? Hangisini tavsiye edersiniz? Bunun dışında bu iki modelin de hangi sorunları (kronik veya değil) var, yazabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı