Merhaba Technopat!

Merhaba Technopat, aranıza 12 yaşında olarak katılıyorum. Çoğunuzun cringe, toxic, velet olduğumu düşündüğünüzü biliyorum, rahatsız olmanızı da anlarım. Beni dışlayacağınızı da biliyorum. Neyse, uzun zamandır Technopat sitesini takip ediyorum. Çünkü diğer siteler pek insan bakımından zengin değil. İnsanlarla konuşmak, sosyalleşmek, yardım etmek amacı ile katıldım. Malum, pandemi yüzün sosyalleşme pek mümkün değil gibi bir şey. Adım Furkan, soyadım Nural. Umarım size alışabilir, samimileşebilirim.

Hoş geldin küçük kardeşim :) Anlaşamayacağın bir forum değil herkes birbirine saygılı olduktan sonra ne anlaşamasın ki :)
 
Çoğunuzun cringe, toxic, velet olduğumu düşündüğünüzü biliyorum, rahatsız olmanızı da anlarım. Beni dışlayacağınızı da biliyorum.

Merhaba öncelikle hoş geldin ben de 12 yaşındayım şu ana kadar ben de çoğu konuya yaşımı 14 yazıyordum fakat burada ki insanları tanıdıkça yaşın bir önemi olmadığını anladım merak etme burada kimse yaşa bakmaz.
Yeni üye olmanıza rağmen yazım kurallarına dikkat ettiğiniz için teşekkürler. Diğer kurallara da bakmak isterseniz; Technopat Sosyal Kuralları
 
Rastgele yapmıştım kurallarda gerçek yaşınızı verin diye bir şey göremedim o dönem Technopat'a yeni üye olduğumdan dolayı bilgilerimi vermek istemedim.

Bende o yüzden 2000 yapmıştım.:D not: Hala böyle.
 
Hocam ben de 12 yaşındayım ama ne olacak ki? Burayı seviyorum ve bu yeter. İnsanları daha iyi tanımaya başladım artık. Kim hangi konuda iyi anladım. 😀
 
Hoşgeldin Furkan. Bende 15 yaşındayım ama bir kere bile yaşımdan dolayı dışlanmadım şu forumda. İlk başlarda mesaj sayımdan dolayı bilgisiz olduğumu sanan da vardı ama... Sonradan hem ben bilgime bilgi kattım hemde insanlara yardımcı olup eğlendim bu forumda. Tekrardan hoşgeldin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı