Merkez Bankası'ndan, KKM hakkında değişiklikler

241046

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2018
Mesajlar
3.251
Makaleler
6
Çözümler
5
Geçenlerde bloomberg ht muhabiri bir haber yapmıştı. Haberde, Mehmet şimşek'in, Kkm'nin çok zararlı ve akıl dışı bir uygulama olduğunu, bundan kurtulmak istediğini söylediğini yazmıştı. Sonrasında ise bakanlık bir başka yetkilisi, bunun doğru olmadığını, devam edeceğini ve istikrara katkısı olduğunu yazmıştı. Görünen o ki, kim doğruymuş haberden anlıyoruz.

Dövizden dönüşümlü kkm olayını komple kaldırmışlar. Vadesi dolan Kkm'leri ise standart vadeli TL hesaba dönüştürmeye teşvik edeceklermiş. İyi de be adam, millet dövize karşı korusun diye o hesaba koyuyordu zaten, çünkü bu olay doğrudan kazan kazan durumuydu. Tabii ki devlet için direk zarar. Standart vadeli hesaba koymayı bilmiyor muydu da, sanki yeni bir seçenekmiş gibi sunuyorsun. Cidden çok saçma işler yapılıyor. Kkm belasından kurtulmanın yolunu arıyorlar ama nasıl olur kim bilir. En son benim bildiğim 115 milyar dolara yakın para varmış o hesaplarda.


 
Son düzenleme:
Mevduat faizleri artıcak diyorlar en az %40 olucakmış sizce öyle bir oran olur mu ona göre bende bütün paramı yatırabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı