Hocam diğer ülkelerde de böyle şeyler oluyor mu? Avrupa, ABD...En azından bunda çalınmadı fakat bundan sonra gerçekleşen başka sızıntı iddiaları da vardı. Büyük ihtimalle çalınmıştır.
Bu bilgileri ne yapıyorlar hocam?
Hocam diğer ülkelerde de böyle şeyler oluyor mu? Avrupa, ABD...En azından bunda çalınmadı fakat bundan sonra gerçekleşen başka sızıntı iddiaları da vardı. Büyük ihtimalle çalınmıştır.
Evet. DC gruplarında bunları satıyorlar. Sahte reçete ile ilaç alabiliyorlar.Açılımı "merkezi nüfus idare sistemi" 2015'te sızdırılan bir veritabanıdır bu zamanlarda 2021 data sı çekildi datanın içinde bir Türkiye vatandaşının (ölüler dahil) bütün bilgileri bu datanın içinde toplam 101 milyon kişi olması lazım belirli programlar ya da apilerle datanın içinden istenilen kişi bulunabilir diyelim ki programa sallıyorum Ahmet salçalı diye bir isim girdiniz API le r veya program o ad la ilişki bütün bilgileri önünüze serer sülalesini bile bu zamanlarda en güncel sızdırılmış data hsys data sıdır açılımı "halk sağlığı yönetim sistemi"dir bu datanın içinde mernis data da olan bütün bilgiler + kişinin reçete, aşı, ilaç, hastalık, alerji vb. veriler vardır. Örnek olrak bir sitenin fotosu (dikkat siteyle bir alakam yoktur bu fotoyu Google görsellerde yer almaktadır.) Eki Görüntüle 1746137
İstenilen yerlere sadece ad soyad bilgileri girilerek istenilen kişinin bütün bilgileri aşağıda gözüküyor.
Bu program herhalde adı veya soyadı girilen kişinin bilgilerini veriyor. Ve YouTube'dan videolara baktığımca bu programı paralı satıyorlar. Bana bu programın yaptığı şeyi detaylı anlatabilecek biri var mı?
90'dan sonra doğdum ama discord'dan bütün bilgilerimi önüme yığdılar.90 doğumlulardan sonrasının bilgileri yok bildiğim kadarıyla.
2015den sonrada saldırı oldu mernise 2022de90'dan sonra doğdum ama discord'dan bütün bilgilerimi önüme yığdılar.
Hocam galiba 2023 sızıntısı da var , benim bilgileri alırken discord'dan ekran açtılar o zaman bakmıştım 2023 2016 2015 MERNİS yazıyordu hatta yarin bir gün başıma bir şey gelirse ,mahkemelik falan olursak diye video kaydı almıştım isterseniz buraya SS atabilirim tabii ban sebebi falan değilse.2015den sonrada saldırı oldu mernise 2022de
Diyer ülkelerde veri sızıntısı olmadı diye biliyorum. Evinizi bulup gelebilirler, sahte ihbar yollayabilirler, numaranızı internete yayabilirler , sms bomb atıp rahatsız edebilirlerHocam diğer ülkelerde de böyle şeyler oluyor mu? Avrupa, ABD...
Bu bilgileri ne yapıyorlar hocam?
Emin değilim ya 2022 yada 2023de oldu bir sızıntıHocam galiba 2023 sızıntısı da var , benim bilgileri alırken discord'dan ekran açtılar o zaman bakmıştım 2023 2016 2015 MERNİS yazıyordu hatta yarin bir gün başıma bir şey gelirse ,mahkemelik falan olursak diye video kaydı almıştım isterseniz buraya SS atabilirim tabii ban sebebi falan değilse.
Kesinlikle katılıyorum özellikle Discord adresinize Spotify , Facebook tarzı hesap bağlantılarını eklemeyin oradan da bulabiliyor. Şaka gibi ama İsim soy isim şehir yazıyorlar bütün bilgiler gidiyor.Sanalda "he kanka merak ettim isim soy isim neydi" diyenlere sahte isim verin veya isminizi vermemeyi tercih edin. Hangi il ilçede yaşadığınızı kimseye söylememenizi öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.