Mersin sahilde taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkeden nasıl gideceklerse gitsinler giderken ölürlerse hem gram üzülmem çocuklar dışında.
Gönderemezler. Süleyman Soylu 10 tanesini bile yollayamadı. Muz davası olmuştu ya. Suriler dalga geçmişti bizlerle. Sınır dışı ettiler sonra geri aldılar. Bu mülteci meselesi bu vatana yapılmış en büyük ihanettir.

Yani eğer sınır kapılarını açarsak elbet gitmeye çalışan olacak. O sırada az da olsa kurtulabiliriz azıcığından.

Keşke bunlar bayram tatillerine gittiğinde sınırları kapatsak güçlendirsek giremeseler keşke. Mayınları da döşeyeceksin sınırada makinelıları koyacaksın bak bakalım girebiliyorlar mı?
Mayınları bunlar kaldırdı hocam. Türkiye’nin Doğu Sınırlarında Mayınların Temizlenmesi ve Sınır Denetim Kapasitesini Artırarak Sosyo-Ekonomik Gelişimin Sağlanması Projesi – Aşama II | United Nations Development Programme
Bu bir proje. Türkiyeyi çökertme projesi.

Adam gibi çıkacaksın, sadece göçmenler gidecek diyeceksin. Bu kadar. Fazlası yok. Bu Afganların hepsi böyleymiş, Türkler hiç böyle şeyler yapmazmış, Araplar binlerce yıldır hep aynıymış da bilmem neymiş. Siz bu kafayla kullanılırsınız, koyun gibi de güdülürsunüz.
https://www.technopat.net/sosyal/ko...disinda-kullanilmamali.2128731/#post-19380595 Başka kişilerden de linç yemiş emojinin kaldırılmasını istiyor artık :D Rezil seni. Arap savunuyor gelmiş bir de.
Milletin açığını arayarak eline ne geçti? Medeni bir şekilde tartisamiyor musun?
Eğer bunlara karşı gelmek ırkçılıksa ırkçıyım! Vatandaşlık almaları, vergi indirimi vs. almaları yetmiyormuş gibi bir de sapıklık yapıyorsa ve bunlara karşı gelmek ırkçılıksa ırkçılığın kralı olayım.

İstedikleri kadar uğraşsınlar bizi araplaştıramazlar.
Hayır arkadaşım; göçmenlerin gitmesini isteyebilirsin, bunun için cabalayabilirsin. Fazlasına gerek yok. Vatani duygularını sömürür, seni bir kenara atarlar. Sağ siyasetin akıntısını kapılıp gidiyorsunuz. Bir durup kendinize bakın.

Gönderemezler. Süleyman Soylu 10 tanesini bile yollayamadı. Muz davası olmuştu ya. Suriler dalga geçmişti bizlerle. Sınır dışı ettiler sonra geri aldılar. Bu mülteci meselesi bu vatana yapılmış en büyük ihanettir.

İyi ki gitti o adam. Gittiğine gram üzülmedim açıkçası ve söylentilere göre Mehmet şimşek şartlarında mültecilerinde çoğunun gitmesini istemiş. Erdoğan faizi bile kabul ettiyse mültecileri de kabul edebilir. Bu yüzden umutluyum biraz. Hem Erdoğan'ın son zamanlarda mültecileri evlerine güvenlice göndereceğiz falan diye haberlerini gördüm yani oda onaylamış olabilir mültecileri.

O zamanları net hatırlıyorum. Yunanlar o günden beri sınırları güçlendiriyor. Biz sınırı açsak bile karşı almaz. Hırvatistan: Türkiye-Yunanistan ve Türkiye-Bulgaristan sınırı güçlendirilmeli
Aslında gönlümden geçen ne biliyor musunuz? Avrupa'nın girişinin olduğu ülkelerin yani, Bulgaristan-Yunanistan ve Türkiye sınırı arasının kazılıp kara yolundan girişin imkansız hale getirilmesi. Olması mümkün değil evet, ama olursa Avrupa'ya ne idüğü belirsizlerin akışı kalıcı olarak durabilir.

Gelsin ülkeye faydalarını söylesin susayım, her gün yeni olay çıkarıyorlar. Hangi batı ülkesi istiyor bunları? Eğer tartışamıyor emojilerle laf atıyorsa gayet de güzel dalga geçilir bunla.

Hocam ben Adana'da yaşıyorum Mersin yakın bir daha böyle bir olay görürseniz beni çağırın döveyim onları 14 yaşında olduğuma bakmayın, kaslıyım ayrıca arkam sağlam.
O tacizci heriflere elimin tersiyle bir koyarım gerçek Adana dayağı görürler 😎
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı