Mersin TürkNet Altyapı Kalitesi Nasıldır?

Makaleler
5
Yer
Mersin, Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart - Asus Prime B450M K-II
İşlemci - Ryzen 5 5600G
İşlemci Soğutucusu - Dark Freezer X127
Ram - 2x8 Goodram 3600 MHz DDR4
SSD - 512 GB Goodram M2.0
Kasa - Darkflash Pollux Mesh
PSU - Aigo 650W 80+ Bronze
Monitör - AOC 24G2SAE/BK
Klaveye - HP Pavilion 800
Mouse - Gamepower Ursa
Hoparlör - Logitech Z213
Kulaklık - Superlux HD681
Harici Ses Kartı - Behringer UMC202HD
Meslek
Öğretmen
Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve 2 ay önce taahhütüm bitti. Mayıs ayı faturam 95, Haziran ayı faturam ise 122 TL geldi. Taahhüt bitmeden önce 80 TL ödüyordum. 122 TL ile şoka uğradıktan sonra TürkNet firmasına geçmeye karar verdim. Mersin'de yaşayıp TürkNet kullanan kullanıcılardan yardımcı olmalarını istiyorum.
  • İnternet hızı sağlıklı mı?
  • Steam sunucularında ping değerleri nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün gece başvuru yaptım. Zaten taahhüt yok. O yüzden denemekten bir zarar gelmez diye düşündüm.
Türk Telekom kullanırken internet olarak bir sıkıntı yaşamadım. Bir kaç defa modem ile ilgili sorunlarım oldu ama kısa süreli sorunlardı. Onun dışında hız veya ping ile ilgili sorunlarım nadir oldu. Türknet'de bana aynı alt yapı ile interneti vereceğinden geçmenin mantıklı olduğunu düşündüm.

@FCEE Acaba yazdığım iki cümleden ağladığımı nereden anladınız? Biz burada en doğru kararı vermeye çalışırken siz ne yaptığını bilemeyen ergenler gibi "ağla" diyorsunuz. Ayrıca 2015 kayıtlı olmanıza rağmen hala Sosyal Kurallarını okumamışsınız. Siz gidin Türk Telekom'a sizi kazıklasın, hak ediyorsunuz.

Dün gece başvuru yaptım. Zaten taahhüt yok. O yüzden denemekten bir zarar gelmez diye düşündüm.
Türk Telekom kullanırken internet olarak bir sıkıntı yaşamadım. Bir kaç defa modem ile ilgili sorunlarım oldu ama kısa süreli sorunlardı. Onun dışında hız veya ping ile ilgili sorunlarım nadir oldu. Türknet'de bana aynı alt yapı ile interneti vereceğinden geçmenin mantıklı olduğunu düşündüm.
Kanka biraz uzun dönem oldu ama 3 senelik kullanımın ne durum da Mersin in neresindesin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı