Mesaj söylemleri ile dava açılabilir mi?

Daha fazla  
Fotoğrafını attığım durumda, bu söylem ile karşı tarafa dava açabilir miyim? Biraz araştırdım ve şu çıktı karşıma.

verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme suçu

tck madde 136

Aslında almadığını biliyorum. Çünkü arkadaşlığımız boyunca bana yalan söyledi. Üste çıkmak için yalan da söyleyen, tehdit de eden biri. Ama acı çekmesini bunlardan ders almasını istiyorum. Suratına dalga geçermişcesine bakmak istiyorum. 😀

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    20,9 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafını attığım durumda, bu söylem ile karşı tarafa dava açabilir miyim? Biraz araştırdım ve şu çıktı karşıma.

tck madde 136

Aslında almadığını biliyorum. Çünkü arkadaşlığımız boyunca bana yalan söyledi. Üste çıkmak için yalan da söyleyen, tehdit de eden biri. Ama acı çekmesini bunlardan ders almasını istiyorum. Suratına dalga geçermişcesine bakmak istiyorum. 😀
Açarsınız hocam bence yardırın.

tck madde 136

Şu an yazın gerekli ekran fotoğraflarını aldım, seni tck 136 ya dayanarak dava ediyorum ekran görüntülerini SS olarak atın eğer açmayacaksanız ve içi içini yesin istiyorsanız ekran görüntülerini renkli bir şekilde yazıcıdan çıkartıp savcılığın / mahkemenin önünde fotoğraf atabilirsiniz. İçi içini yer uykuları kaçar.

Haklısın. O kadar körüm ki, altımdan evimi alsa iyi niyetli davranırım yine.. 😀
Bu dünyada zaten hep iyiler güzel kalpliler kaybediyor kardeşim takma kafana. Ama ben uğraşmak istiyorum dersen git suç duyurusunda bulun ertesi hafta kapısına karakoldan ifadesini almak için alırlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı