Mesajlar ve beğeniler kısmı görünmüyor

Sayaçlar geri gelsin

• Evet

Oy: 35 74,5%
  • Hayır

Oy: 12 25,5%

• Oy verenlerin toplamı
    47
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda kimin ne kadar bilgi bildiğini bilmek için mesaj bölümleri özelliği ve mesaj sayısı işe yarıyordu.
Birine başkası Turbox aldırdıktan sonra (övgüler ile) aklımız başımıza gelecek

Mobil demişken, iOS uygulaması çalışmıyor haberiniz olsun.

Genel olarak uygulamalar çalışmıyor benim bildiğim. Şu an en sağlıklı yol, tarayıcılardan girmek.

Yeni sunucu ve XenForo 2.2 sonrası, mobil uygulamayla alakalı çalışmalar olacağını söylemişti, yönetim.

@Yener K. Nereye gitti görmüyorum epeydir şimdi siz yazınca aklıma geldi tekrar. Önceleri aynı konularda karşılaşırdık sıkça...

@Yener K. Nereye gitti görmüyorum epeydir şimdi siz yazınca aklıma geldi tekrar. Önceleri aynı konularda karşılaşırdık sıkça...

Sol taraf çok fazla boş gözüküyor. Bu boşluğu üyenin bilgileri ile doldurmak sol tarafa bir renk, amaç katıyordu. Kaldırılması boşluk yarattığından dolayı hoş olmamış.

Ama biz üyeler olarak ne desek boş. Bu forumda 1-2 kişinin dedikleri uygulanıyor. Yani nefes tüketmeyin boşa.

Kararların neye göre alındığını bilmiyorum ancak geri gelip gelmeyeceğine dair yöneticilerden bir açıklama isteyebiliriz bence. Böylelikle konu da karara ermiş olur.
@MF @Recep Baltaş @Ali Güngör

Kararların neye göre alındığını bilmiyorum ancak geri gelip gelmeyeceğine dair yöneticilerden bir açıklama isteyebiliriz bence. Böylelikle konu da karara ermiş olur.
@MF @Recep Baltaş @Ali Güngör
Bir kere uygulanmışsa ve bir yönetici de uygulanan düzeni savunuyorsa, gelmez. Ben sana hızlıca verilecek cevabı özetleyeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…