Mesajlara eksi atma tayfası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğin öneri sadece sistemi daha karmaşık hale getirir. Asıl sorun bu sistem için tam anlamıyla bir kural olmaması, insanların istediğini elini kolunu sallaya sallaya yapması. Gerekli kural eklendiğinde sorunun biteceğini düşünüyorum. @DGDev
 
Modaretörlerin kimlerin - kimlerin + attığını görmesi lazım çözüm sunabilen cevaplara sürekli - atanlar cezalandırılmalı bence.
 
İyi hoş da, artı da amacı dışında kullanılıyor. Onu ne yapacağız?

Artı tuşuna basıldığında da bir ekran gelsin.

Seçenekler(ör);
Çözüm.
Faydalı bilgi
Diğer
Vs.

Daha sonra zaten moderatörlere her eksi veya artı atıldığında da bildirim gelip moderatörler de artının veya eksinin doğru kullanıp kullanılmadığını göstersin.

Teşekkürler:) Bu aklıma gelmemişti konu başlığında eksi atma yazıyor da.
 
Bu hikayede yanan @Bora Dere oldu. Konudan sonra eksisi arttı :D
1618310312906.png
 
Fakat yeteri olgunluğa ulaşamamış kişiler gıcık olduğu kişiye ya da onun mesajını düzelten kişilere gıcık kapıp basıyor eksiyi.
Bence kafalarına göre basıyorlar. Herhangi bir gruplaşma olduğunu düşünmüyorum. İnsanların her eyleminde mantıklı bir sebep arayışına girmek; çok da ucu tutulabilecek ve bu doğrultuda devamı getirilebilecek cinsten bir gaye değil. Kendinizi, bu bağlamda yormanıza değecek bir çıkarımda bulunamazsınız bu kişileri anlamak adına.

Foruma girmek için en asgari gereksinim bir klavye ve bir monitör. Bu arıza üyeler, halihazırda kaşla göz arası her konu içerisinde türüyor ki türemeye de devam edecekler zaten.

Demem o ki çok da umurunuzda olmasın.
 
Geçen soru olarak açılan bir konu görmüştüm, 22 cevap falan vardı. Biri üşenmemiş herkesi tek tek cevaplarına bakmadan eksilemiş. Kafa yapısı nasıl bu tiplerin acaba.
 
Yüksek rütbeli kişilere göre ayrım yapan da var. 150 puana sahip biri yorum yaptı diyelim ve bu yorum doğru olsun. Tam altında 6000 puanlı üye de aynısını yazmış olsun. 150 puanlı kişiye -'ler basılmış, 6000 puanlıya +'lar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı